EPAVIN razstruplja jetra

Zapper Zaper Zaperino

Epavin za zdrava jetra

EPAVIN spagirični pripravek vsebuje naravne sestavine, ki razstrupljajo jetra. Je dragocena podpora k zaper terapiji. Izumiteljica zaperja dr. Hulda Clark je priporočala občasno čiščenje jeter za revitalizacijo telesa. Tako se odstranijo globoko zakoreninjeni strupi, ki privabljajo parazite in jim nudijo dobre pogoje za njihovo razmnoževanje.

Dr. Hulda Clark je priporočala rigorozno čiščenje jeter v bolnišnični oskrbi, ki se lahko dela tudi doma ter tradicionalno mešanico čajev za razstrupljanje jeter.

Kapljice za jetra

Kadar nam te metode niso blizu ali na voljo, lahko na lažji način razstrupljamo jetra z EPAVIN spagiričnimi kapljicami Erbenobili.
Informacije in naročila EPAVIN gsm 041 789 319, satjam@gmail.com
Epavin 50 ml, 19,80 eur, 25-45 kapljic pred kosilom in pred večerjo.

EPAVIN je specialna združba zdravilnih rastlin za razstrupljanje in podporo jeter. Zdravilne rastline so pripravljene v spagirika kapljice na unikaten način z namakanjem v rdečem vinu namesto v alkoholu. Po filtriranju so zelišča zažarjena v žarilni peči na tisoč stopinj, dobljeni minerali pa so raztopljeni v osnovnem pripravku za specialno rudninsko obogatitev za krepitev jeter. Avtentičen italijanski spagirični laboratorij  ERBENOBILI  ima korenine 250 let pred homeopatijo in je bil blizu Paracelzusu, očetu sodobnega zdravilstva.

EPAVIN vsebuje popolno biološko kombinacijo zdravilnih učinkovin za fiziološko spodbujanje delovanja in razstrupljanja jeter iz artičoke, regrata, boldovca, črne redkve, pegastega badlja, kitajske rabarbare in kurkume.

EPAVIN je unikatno spagirično prehransko dopolnilo na osnovi sinergističnega sodelovanja šestih rastlinskih izvlečkov za aktiviranje funkcije jeter.

Jetra čistijo telo

Jetra so glavni filter neželenih snovi v našem telesu, ki skrbi za čiščenje organizma in odstranjevanje toksinov. Samo čista jetra lahko na dnevni ravni uspešno razgradijo strupe in jih pripravijo za izločanje iz telesa.

V telo zaide veliko toksinov ali pa nastajajo med fiziološkimi procesi kot odpadni produkti in jih mora telo v jetrih predelati, da lahko skozi organe izločanja zapustijo telo.

Kadar pa so jetra že sama preveč nasičena s toksini, da lahko telo osvobajajo strupenih snovi, je organizem v zelo težkem stanju, ker ga preplavljajo škodljive snovi, ki bi morale takoj zapustiti telo.

Na to je dr. Hulda Clark izrecno opozarjala in izvajala redno prakso čiščenja jeter in ledvic pri svojih pacientih skupaj z zaper terapijo in podporo tinktur črni oreh in pelin in dosegala biljantne rezultate.

Druga naloga jeter pa je, da izločajo prebavne sokove in žolč za razgradnjo beljakovin in maščob, da ne pride do zakisanja že v samem procesu presnove v prebavilih. S toksini preplavljena jetra z oslabljeno močjo razgrajujejo strupe, ki zastajajo v telesu in se nalagajo v šibke točke organov in tkiv, kar občutimo kot utrujenost in bolezen. Obenem pa ne izločajo ustreznih prebavnih sokov za zdravo presnovo, ki alkalizira telo.

Sestavine EPAVINA za razstrupljanje jeter

  • LIST ARTIČOKE je eksotična zdravilna rastlina posebne moči, ki varuje zdravje jeter, prebave in črevesja, uravnava maščobe v krvi, regulira telesno težo in krepi srce in ožilje.
  • BOLDOVEC vzdržuje jetra in celotna prebavila v zdravi fiziološki kondiciji, varuje telo pred raznimi zunanjimi dejavniki in posledicami psihofizičnih preobremenitev, da ne ovirajo normalnega delovanja življenjskih procesov.
  • REGRAT s svojimi specialnimi učinkovinami varuje jetra in ima prebiotične lastnosti za razvoj zdrave črevesne flore in odpravljanje težav s prebavo.
  • ČRNA REDKEV vsebuje biološke sestavine za podporo delovanja jeter.
  • KITAJSKA RABARBARA krepi prebavila, jetra in izboljša počutje.
  • ROŽMARIN izboljša imunski sistem in cirkulacijo organizma in spodbuja jetra k normalnemu delovanju in razstrupljanju telesa.
  • KURKUMA deluje na maščobe v jetrih, da se lažje razgradijo in se vključijo v zdrav obtok. Kurkumin spodbuja izločanje žolča, holesterola in bilirubina. Eterično olje kurkume topi žolčne kamne, ki so skrivališča raznih parazitov in skladišča njihovih toksinov.
  • PEGASTI BADELJ vsebuje medicinsko priznane snovi za zdravje srca in jeter, med njimi je SILIMARIN za neposredno obnovo jetrnih celic.

EPAVIN za jetra Zapper Zaper Zaperino dr. Clark za uničevanje parazitov Alkivita Tesla-Zaper-Geo

Zaper vibracijska terapija

Dr. Hulda Clark je poleg tinktur črni oreh in pelin skupaj z bio klinčkom k zaper terapiji s svojimi pacienti vzorno izvajala čiščenje jeter, kar je prispevalo k številu ozdravitev od kroničnih in akutnih bolezni, za katere medicina ni imela odgovora.

Zaper vibracijska terapija ne posega v prebavila, kar je odlično, da ohrani črevesno floro. Prav tako oplazi žolčne in ledvične kamne in kristale, njihova notranjost pa je lahko utrdba parazitov in toksinov, zato moramo poskrbeti, da s čiščenjem jeter zapustijo telo.

Zaper terapija skrbi, da se paraziti in njihovi toksini ne razbohotijo v telesu in mu z oddajanjem zaper impulzov skozi dve KARBONSKI bioresonančni sondi lokalno in celostno pomaga k obnovi in vzdrževanju ravnovesja.

ORIGINAL zaper po dr. Hulda Clark oddaja 'pozitivne off-set' zaper impulze >>
Takšno konstrukcijo imajo vsi ALKIVITA zaperji (mnogi tuji dobavitelji slovenskim preprodajalcem ne upoštevajo tega pogoja).

Obenem pa so ALKIVITA zaperji opremljeni še s KARBONSKIMI zaper sondami, ki ne ohladijo rok med zaper terapijo (kot bakreni) >> 
Roke med zaper terapijo ohranijo prekrvavitev, kar je zelo pomembno za cirkulacijo še posebej v primeru bolezni, revme, artritisa ter pri starejših ljudeh in otrocih. KARBONSKE zaper sonde pa so črvrsto pripete za kabel, tako da lahko delamo zaper terapijo tudi na kavču ali postelji brez skrbi, da bi sondi sneli iz kabla (kot je to zelo nerodno pri bakrenih sondah, ki so pritrjene na kabel samo s ščipalko). KARBONSKE zaper sonde nikoli ne potemnijo in jih ni potrebno čistiti (kot bakrene). So prijetne, lahke in tople za uporabo za vso družino, tudi za otroke, ki že hodijo in govorijo. Zaper terapija ni za nosečnice, dojenčke in ljudi s srčnim spodbujevalnikom.