Sedavin zmanjšuje kortizol, umirja srčni utrip in izboljša spanje

SedaVin zmanjšuje KORTIZOL sekundarni stresni hormon in vsebuje tudi GLOG

SEDAVIN zmanjšuje sekundarni stresni hormon KORTIZOL, ki pogosto razžira telo v zrelih letih, ko se že naberejo njegovi kronični PRESEŽKI.

SEDAVIN s svojimi bogatimi sestavinami žmanjša živčno napetost in prinese družabno strpnost, da se srce v notranjih napetostih NE umakne v GRENKOBO. Priljuden odnos z soljudmi je zelo pomemben za bolj stabilno in prijetno počutje. Pomaga pri IZGORELOSTI, da se lažje obnovijo energijske rezerve in da se ne izčrpa NADLEDVIČNA žleza, ki uravnava energijo telesa.

SEDAVIN je naravni spagirični pripravek z mogočnim učinkom sproščanja zastaranega stresa in odprave živčnosti. Ima sproščujoč učinek, izboljša razpoloženje, olajša preveč izraženo zaskrbljenost (anksioznost). Vsebuje brstiče LIPE, FIGE in mlade poganjke GLOGA.

LIPO za zmanjšanje KORTIZOLA in dobro duševno počutje.

GLOG za zmanjšanje DEPRESIJE in TESNOBE ter krepitev delovanja srca in normaliziranje srčnega utripa.

FIGA vpliva na izboljšan preklop SIMPATIKUS in PARASIMPATIKUS, to je stresni in sproščeni del živčevja in pomaga prebavilom, da želodec NE ustvarja preveč kisline.

IZVLEČKI zdravilnih delov rastlin so v SEDAVINU pripravljeni s SPAGIRIČNIM namakanjem v GLICERINU in ETANOLU, tako da se kvalitetno izlužijo vse biološko aktivne komponente.

SedaVin zmanjšuje KORTIZOL sekundarni stresni hormon in vsebuje tudi GLOG

Vsak večer vzamemo 1 kapalko SEDAVIN kapljic v malo vode.

Maksimalno vzamemo 2x na dan, zjutraj in zvečer.

Lahko se jemlje na daljši rok, vsaj po večerih.

SEDAVIN 50 ml, vzame se 25-45 kapljic pred obrokom. Cena je 18,60 eur. Erbenobili.si

Za naročila: 041 789 319, satjam@gmail.com