Template povabila za srečanja – za dogodki in novice stran

Zapper Zaper Zaperino

Povabila

DOGODKI IN NOVICE 2024

SODRAŽICA na Dolenjskem >>

DOGODKI IN NOVICE: sreda 22.maj 2024 ob 18h – skupinske terapije SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE, v lepem naravnem okolju pod streho na Slemenski ulici 17, 1317 Sodražica – vabljeni v doživljanje in odkrivanje skrivnosti revitalizacije!
O srečanju >>ni sobi v pritličju občine Sodražica, Trg 25.maja 3

SLOVENSKA BISTRICA >>

DOGODKI IN NOVICE: četrtek 6.junij 2024 ob 15.30 – predavanje ALKIVITA VITALIS v Slovenski Bistrici– vabljeni na vibracijske terapije Tesla-Zaper-Geo, zelišča in nova znanja!
O predavanju >>

LJUBLJANA >>

DOGODKI IN NOVICE: sreda 18.september 2024 ob 18h – srečanje VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v Ljubljani – vabljeni na vibracijske terapije in preizkušeno prakso obnove!

Tesla-Zaper-Geo Vibracijsko samozdravljenje Ljubljana Alkivita 2022 sept 7

SVETA TROJICA pri Lenartu >>

DOGODKI IN NOVICE: nedelja 26.maj 2024 ob 15h – samozdravilno vibracijsko srečanje ALKIMIJA VITALNOSTI na domačiji Olga in Liam Šebinek na Radgonski cesti 2, 2235 sveta Trojica v Slovenskih goricah – dobrodošli na obnovo moči in okrevanje!

MARIBOR >>

DOGODKI IN NOVICE: četrtek 13.junij 2024 ob 18h – predavanje Tesla-Zaper-Geo o samozdravilnih vibracijah v MARIBORU – vabljeni na regeneracijo za zimski čas, VSTOP PROST!
O predavanju >>

Zapper Zaper Zaperino

Ljubljana

sreda 18.september 2024 ob 18h v Ljubljani: VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v skupini

Dobrodošli na naslednje srečanje VIBRACIJSKO SAMOZDRAVLJENJE v Ljubljani, cena 14 eur. Sporočite simptome, ki vas zanimajo. Prijavite se na gsm: 041-789-319 ali elektronsko pošto: satjam@gmail.com

V telefonskem pogovoru prejmete prve smernice, na srečanju Vibracijsko samozdravljenje pa kompleten individualni program. Srečanje poteka diskretno, tako da v skupinski obravnavi ni nihče osebno izpostavljen, kot skupina ste deležni obravnave za vse prisotne.

V sklopu srečanja se naužijemo in okrepčamo s terapijo s Teslovim generatorjem in Teslovimi skalarnimi valovi, večvalovne Lakites terapije po dr. Lakhovskem, terapije s frekvenco Schumannove resonance in protimikrobne Zaper Zaperino terapije…

Sodražica

sreda 22.maj 2024 ob 18h v SODRAŽICI, organizira društvo ‘ZDRAV.SI’ gospa Katarina Arko

Okušamo naravne antioksidante in sezonska zelišča, nanašamo elektrolite na vidne dele kože ter se okrepčamo z naravnimi antioksidanti. Posvetimo se protibolečinski in protivnetni terapiji ter življenjski naravnanosti, ki preprečuje prenos čustvenih in mentalnih napetosti na telesno in celično raven. Glede na vaše individualne potrebe se približamo izbranim utrinkom tisočletja stare ajurvedske modrosti. Vsakič obravnamo tudi po eno mojstrsko vrednoto kot filter za vsakodnevno osebno zaščito pred vdorom neželenih energij v telesni energijski in celični sistem. Posebna pozornost je namenjena medsebojnim odnosom, da so bolj pretočni in da se naučimo zavarovati pred različnimi tipi neugodnih situacij. Zaželena je udeležba na obeh spomladanskih in jesenskih srečanjih zaradi trajne podpore vzdrževanja in obnove samozdravilnega procesa.

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE s terapijami vseh vrst in diskretno obravnavo simptomov vseh udeleženih brez osebnega izpostavljanja. Dobrodošli v Sodražici na Dolenjskem! Dobimo se na Slemenski ulici 17, 1317 Sodražica v prelepih naravnih pokritih prostorih z zdravilno energijo..

Prijavite se v društvu ‘ZDRAV.SI’ pri srčni organizatorki gospe Katarini Arko, gsm: 051-301-772, e-pošta: rina.arko@gmail.com in pri vibracijski terapevtki Nerini Darman, dipl.ing.kem.teh., gsm: 041-789-319, e-pošta: satjam@gmail.com

Ob prijavi sporočite bolezni in simptome, ki vas zanimajo in katere želite, da se osredotoči tematika. Srečanje poteka diskretno, brez osebnega izpostavljanja. Cena 10 eur.

Zapper Zaper Zaperino