Pospešeni hormoni sreče

hormone sreče spodbuja čili in Zapper Zaper Zaperino frekvenčna terapija za uničevanje parazitov

4 hormoni sreče

Sreča je vir zdravja, takrat telo deluje popolno in uživa v zdravilni biokemiji. Osnovni biokemijski nevrotransmiterji ali živčni prenašalci zadovoljstva in dobrega počutja so:

  1. SEROTONIN,
  2. DOPAMIN,
  3. ENDORFIN in
  4. OKSITOCIN...

To so 4 osnovni hormoni sreče, ki pomlajujejo in zdravijo. V telesu jih mora biti dovolj. Za to poskrbimo z geo impulzi Bionisa, BALDRIJANOM kot starodavnim naravnim zdravilom in uživanjem ŽIVIL, ki sprožijo razpoloženje in dobro vzdušje.

Hormoni sreče se sproščajo v človeški bližini in z Zapper Zaper Zaperino frekvenčno terapijo dr. Clark za uničevanje parazitov

Kapsaicin v čiliju

Kapsaicin v pekoči papriki ali čiliju, ki se v posušeni obliki imenuje tudi kajenski poper, se veže neposredno na endorfinske receptorje v možganih, kamor se vežejo tudi hormoni sreče. Za zdravje in razpoloženje zadostuje noževa konica ali 6mg čilija dnevno. Nekateri ljubitelji čilija se ob tem tako dobro počutijo, da jim je čili kot droga in začnejo pretiravati. Več kot noževa konica čilija dnevno suši telo in ni zaželena. Raje jo zaužijmo vsak dan, najboljše v žlici jogurta in poplaknemo.

Hormoni sreče se aktivirajo s čilijem in Zapper Zaper Zaperino frekvenčno terapijo za uničevanje virusov, bakterij, gliv in parazitov

Kurkumin v kurkumi

Kurkumin je aktivna zdravilna snov v kurkumi, ki izboljša razpoloženje z ustvarjanjem dopamina. Vpliva na ustvarjalni zanos, na akutno srečo ob ustvarjanju in navdušenju nad duševno in telesno aktivnostjo. Sproža evforijo, v pomanjkanju pa depresijo. Kurkuma je sestavina mešanice 'Sveta trojica' ingver-kurkuma-čili. Poleg tega da zavira vnetni COX encim izboljša razpoloženje in imunski sistem. Uživanje 'Svete trojice' četrt čajne žličke pred glavnim obrokom je zdravilo za dušo in telo s svojim vsestranskim delovanjem in tudi z aktivacijo hormonov sreče.

Hormoni sreče so aktivirani z ingver, kurkuma, čili mešanico in Zapper Zaper Zaperino frekvenčno terapijo

Razpoloženje v ingverju

Ingver je energijski tonik za telo in sodeluje s hormoni sreče. Če se potrudimo zaužiti nekaj rezin surovega ingverja, se ta dan odlično počutimo. Nabiti smo z voljo, energijo in čustveno toploto. Najboljše da pojemo košček ingverja ob neki hrani ali sadju. Potrudimo se in ga vzemimo kot zdravilo. Enako šteje tudi posušeni mleti ingver v prahu. Idealno deluje v mešanici 'Sveta trojica' skupaj s kurkumo in čilijem, ki jo uživamo samo ob obroku, najboljše tik pred glavnim obrokom.

Hormone sreče aktivira surovi ingver in Zapper Zaper Zaperino frekvenčna terapija ter geo impulzi Bionis

Klinčki sproščajo napetost

Klinčki ali nageljnove žbice zdravijo živce in sproščajo napetost. Vplivajo na razpoloženje, vedrijo duha in lajšajo tesnobo in potrtost. Spomnimo se kuhanega vina z nageljnovimi žbicami v hladnih prazničnih dneh, kako požene obtok občutkov po telesu. Vsak dan en surov bio klinček je odličen antioksidant in razkuževalec črevesja ob zaper terapiji. Obenem pa sprošča hormone sreče. Ne uživajmo klinčkovega eteričnega olja, ker je toksično.

Hormone sreče aktivirajo klinčki in Zapper Zaper Zaperino frekvenčna terapija za uničevanje parazitov, virusov, gliv in bakterij v telesu

Polenta in riž za dopamin

Koruzna polenta in riž pa vsebujeta tirozin, iz katerega telo neposredno ustvarja dopamin. Za to seveda potrebuje spodbudo s kurkumo in da se premaknemo v ustvarjalno aktivnost. Polenta in riž sta hrana za akutno dobro razpoloženje. Če dodamo v riž ali polento kakav, med in cimet, je to čudovit razpoloženjski obrok, ki pomaga pregnati temne misli in proži pretok bolj prijetnih čustev. Kakav vsebuje fenilalanin in skupaj s cimetom sproža srečno biokemijo.

Hormoni sreče se aktivirajo s čili, kurkuma, ingver, klinčki, Zapper Zaper zaperino frekvencami in geo impulzi Bionis

Geo impulzi Bionisa

Vibracijska podpora uživanju sestavin za dobro počutje z geo impulzi Bionisa vpliva na izboljšano alfa stanje. Z boljšim odmerkom alfa valov pospešeno sodelujeta obe možganski polovici, kar spodbuja nastajanje dopamina, serotonina in endorfina. Z Bionisom se sčasoma utrdimo v svojem počutju in čustveno stabiliziramo. Ob raznih motnjah pa se prej povrnemo v zdravo ravnovesje ali homestazo, ki jo zaznamo tudi po dobrem notranjem počutju.

Bionis in Bionizator oddajata geo impulze, ki krepijo kostno maso proti osteoporozi

Dotik za oksitocin

Oksitocin je hormon zadovoljstva in nežnosti ob bližini sočloveka. V telesu nastaja ob dotiku, objemu in nežnih občutkih. Biološka osnova je fenilalanin v kakavu in čokoladi, veliko ga je tudi v ovsu in rižu. Namočeni bio ovseni kosmiči so hrana za razpoloženje in energijo. 2-3 žlice bio ovsenih kosmičev, namočenih v lončku vode v nekaj urah ustvari naravno ovseno mleko čudovitega okusa in nas skoraj trenutno napolni z razpoloženjem in energijo.

Hormoni sreče so spodbujeni z Zapper Zaper Zaperino frekvencami in geo imoulzi Bionis in Bionizator

Zaper proti toksinom

Redna zaper terapija izčisti iz telesa viruse, bakterije, glive in parazite in zmanjša njihove toksine. Imunski in živčni sistem sta razbremenjena, zato deluje telo bolj ubrano in več energije mu ostane za ustvarjanje in navdušenje nad življenjem. Sčasoma se počutimo bolj 'lahki' in pretočni. Sestavina zaper terapije pa je tudi zeliščna podpora s tinkturama črni oreh in klinčki, ki so ob antioksidantnih in protiparazitnih učinkih tudi razpoloženjsko poživilo.