Zaper dr. Clark terapija

Zaper dr. Clark terapija Nerina Darman024 foto Šimen Zupančič ZAPPER ZAPER Zaperino za uničevanje PARAZITOV Alkivita

Zaper impulzi

Oslabela tkiva so vedno tarča parazitov, ker so gojišče in hrana za njihovo razmnoževanje. Zaper dr. Clark terapija parazite uničuje, s tem pa pridobimo čas za razkisanje in revitalizacijo telesa. Na vsak način se potrudimo z uživanjem bazične, to je surove hrane v razmerju 1/3 proti 2/3 kuhane in pečene. Bazična hrana razkisa telo, da tkiva niso več privlačna za parazite in se v njih ne morejo zarediti.
Paraziti se v zdravih tkivih ne ugnezdijo. Čim pa ravnovesje zaniha, se lahko namnožijo in v povečanem številu izločajo še več toksinov, kar občutimo kot utrujenost. Redna zaper terapija v takšnih trenutkih odžene izzive počutja in vzdržuje imunsko ravnovesje. Odloča lahko o tem ali v nekem trenutku premostimo telesna nihanja ali pa se telo nagne v bolezen.

Zaper sonde

Karbonske zaper sonde so pomembne zato, ker ohranijo tople roke. To je ravno v nasprotju s kovinskimi, ki roke vsakič ohladijo. Toplota pomeni cirkulacija, v hladnem se žile zožijo in krvni obok se zmanjša. V krvi so imunske celice, ki opravljajo svojo nalogo, če je kri dovolj pretočna. Zmanjšan krvni obtok pomeni tudi imunski primanjkljaj.
Glede na to, da nobena zaper terapija na svetu ne posega v črevesje, pa sta tinkturi črni oreh in pelin skupaj s klinčkom zanj odlično razkužilo. V črevesju je sedež imunskega sistema, zato mora biti zdravo in čisto. Črni oreh ima zelo širok protimikrobni spekter delovanja. Pelin odpira vrata, da lahko vse drugo pomaga. Razkuži črevesje in s svojo nepriljudno grenkobo odžene vsiljivce.

Pod 500 kHz

Dr. Clark je na začetku delala zaper terapijo za vsak parazit posebej po 3 minute, tako da je za enega pacienta trajala po 10 ur. Kasneje je ugotovila, da vsaka frekvenca v območju 500kHz enako uniči vse parazite. Izbrala je 30kHz, ki je dovolj daleč od človekove radijske frekvence nad 1.500kHz. Terapija pa je trajala 3x7 minut, z dvema 20 minutnima pavzama. V pavzi se iz večjih odmrlih parazitov osvobodijo manjši, v naslednjih 7 minutah uničimo tudi te.
Zaper dr. Clark terapijo lahko delajo otroci čim shodijo in spregovorijo, neomejeno glede na leta in bolezni pa tudi starostniki. Edina omejitev je vgrajen srčni spodbujevalnik. Pri epilepsiji pa pokrijemo lučko, da ne zmoti, tako je svetovala dr. Clark, vedno pa naj bo nekdo zraven. Majhni otroci delajo zaper terapijo tako da primejo sondo, straši pa zaobjamejo otrokovo roko.

Jetra in ledvice

Zaper je prijetna in univerzalna terapija, enostavna za uporabo in z daljnosežnimi učinki. Paraziti so vedno prisotni, samo vprašanje je ali so pod nadzorom telesa ali pa so se že razbohotili. Na to vpliva včasih samo kakšna psihofizična preobremenitev. Redna zaper terapija je za telo prijazna in nam pomaga tudi v trenutkih, ko bi sami težje uspeli.
Dr. Clark je izoblikovala tudi program za globinsko razstrupljanje jeter, ledvic in črevesja. Jetra razgradijo toksine, ledvice pa jih izločijo, zato v njih počistimo deponije globoko zagozdenih organskih odpadkov, tako da jetra in ledvice niso preobremenjene in da lahko čistijo in izločajo s polno paro.