‘Sveta trojica’ naravni antioksidanti za popolnejšo presnovo zavirajo vnetni COX encim

SVETA TROJICA - naravni antioksidanti za popolno presnovo beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob

'Sveta trojica' je biokvalitetna antioksidantna mešanica posušenega in zmletega ingverja, kurkume, čilija v razmerju 30g, 60g in 2g. Zavira vnetni COX encim, ki je v presnovi omega 6 maščob odgovoren za nastajanje mediatorjev vnetja. Skupaj z Zaper Zaperino terapijo proti parazitom in Bionis terapijo za energijski pretok je antioksidantna mešanica za zaviranje vnetnega COX encima 'Sveta trojica' nenadomestljiv sestavni del naravne metode razstrupljanja telesa. Ingver vsebuje proteolitični encim zingibain in sodeluje v boljši prebavi beljakovin, kurkuma sproži boljšo prebavo ogljikovih hidratov, čili pa spodbuja prebavni hormon gastrin in s kapseicinom spodbuja prebavo maščob.

'Sveta trojica' - ingver, kurkuma in čili >>

'Sveta trojica' si je prislužila to častno ime, ker res v temelju in celostno podpre presnovo in s tem zavira zakisanje, ki je osnovni vzrok težav. Obenem pa z zaviranjem vnetnega COX encima zaustavlja vnetja enako učinkovito kot nesteroidna protirevmatska zdravila kot so aspirin, ibuprofen in še mnogo drugih. Posušen in zmlet ingver, kurkumo in čili bio kvalitete nabavimo v bio ali Dm trgovinah, v večjih blagovnicah pa imajo vse troje v bio znamki Sonnentor.

INGVER s proteolitičnim encimom skrbi za boljšo prebavo beljakovin (meso, ribe, stročnice, sir...)
KURKUMA izboljša prebavo ogljikovih hidratov (riž, krompir, testenine, sladkarije, moka, kruh...)
ČILI s kapseicinom spodbuja nastajanje prebavnega hormona gastrin  in olajša prebavo maščob (olje, maslo...)

Način uživanja 'Svete trojice' >>

'Sveta trojica' se uživa pred ali po glavnem obroku. Vzamemo četrt čajne žličke mešanice, to je okoli 2 grama in jo damo v centimeter vode v kozarčku. Zmešamo in spijemo na dušek ter takoj poplaknemo s kozarcem vode. Je eliksir prebave in zaviralec vnetja zakisanja. Telesu prihrani ogromno energije, ker kot katalizator sproža popolnejšo presnovo in na ta način omeji nastajanje odpadnih kislin zaradi zastojev v presnovi. Obenem pa omeji tiha vnetja v telesu, ki so na daljši rok lahko življenjsko nevarna, ker mašijo žile in povzročajo bolečine v sklepih.
Več o bolečih sklepih >>

'Sveto trojico' uživamo surovo

Terapevtsko uživanje 'Svete trojice' je v surovi obliki. V sestavinah 'Svete trojice' je veliko encimov in bioloških učinkovin, ki s kuhanjem izgubijo aktivno obliko, ker se beljakovinski del na mikroskopski ravni zakrkne podobno kot jajce na vročini. Glavne učinkovine za prebavo in zaviranje COX encima telo izkoristi v terapevtski namen najbolj v surovi mešanici, ki jo zaužijemo neposredno, brez kuhanja pri pripravi hrane.

Pri pripravi hrane >>

'Sveta trojica' v kuhanih jedeh izboljša njihov okus, barvo, izgled in prebavljivost. Med pripravo hrane jo dodajamo jedem čisto na koncu kuhanja, tako da s toplotno obdelavo izgubi čim manj bioloških učinkovin. Omake, juhe in rižote so s 'Sveto trojico' bolj zdrave in okusne. Dodamo jo lahko povsod, kjer želimo lepo zlatorumeno barvo jedi, ker paše v vsako hrano. Največjo antioksidantno, protivnetno in prebavno moč pa ima seveda surova.

Zavira vnetni COX encim >>

Kurkuma in ingver delujeta proti vnetjem sinergistično. To pomeni, da imata skupaj še močnejši zaviralni učinek na vnetni COX encim kot vsak posebej. Pri presnovi omega 6 maščob, ki so v vseh oljih, s posredovanjem COX encima nastajajo razni mediatorji vnetja, ki telo varujejo pred tujki, poškodbami, bolnimi celicami in prostimi radikali. Kadar pa je teh preveč in se telo nikakor ne more dovolj razstrupiti, pa preko COX encima nastali mediatorji vnetja napadajo lastna tkiva z vse bolj kronično rdečino, bolečino in oteklino ali pa s tihim lokalnim vnetjem kjerkoli v telesu.
Več o imunskem sistemu, vnetju in Sveti trojici >>

Zaviranje COX encima z zdravili

V takšnih primerih je zaželeno umiriti imunsko obrambno vnetno reakcijo telesa z zaviranjem COX encima. Takšen tretma lahko predpiše zdravnik z injekcijo kortikosteroidov (blokada) ali a z nesteroidnimi protivnetnimi (protirevmatskimi) zdravili kot so ibuprofen, naklofen, aspirin in še mnogo drugih. Delujejo tudi protibolečinsko, vendar tanjšajo sluznico, zato ta zdravila niso primerna za dlje časa. Pri prekomerni uporabi leta in leta lahko zaradi tanjšanja sluznice v dihalih, črevesju, žrelu in genitalijah privedejo celo v življenjsko ogroženost. Primer za to je pljučnica na stara leta, ki se ne da pozdraviti ali pa druge težave z notranjimi organi.

Preventiva namesto kurative >>

Ni treba čakati akutnega stanja bolezni in vnetja, ki občasno vsakogar slej kot prej doleti vsaj v minimalni obliki. Raje za preventivo uživajmo surovo 'Sveto trojico' pred ali po glavnem obroku in varujmo telo pred zakisanjem in vnetjem. V primeru pa da sta zakisanje in vnetje že tu, pa si telo s pomočjo  'Svete trojice' skupaj z Zaper Zaperino terapijo za uničevanje parazitov in Bionis in Bionizator geo impulzi za energijsko aktivacijo lažje opomore in dejansko razstruplja, tako da se počisti višek prostih radikalov in mediatorjev vnetja.
Več o vnetju in obrambnem sistemu >>

Sveta trojica naravni antioksidanti ingver, kurkuma, čili proti vnetjem - Zaper Zaperino za uničevanje parazitov

Zaper Zaperino in Sveta trojica >>

Zakisana in vneta mesta so prava paša za bakterije in parazite, ki v njih najdejo ugodne pogoje za svoje razmnoževanje. Zaper Zaperino terapija uspešno uniči parazite in bakterije, vendar moramo za daljnoročen učinek telo razstrupiti, da bo manj privlačno za napadalce. 'Sveta trojica' deluje antioksidantno in lovi proste radikale na bolnih mestih, prav tako pa tudi z zaviranjem vnetnega COX encima varuje tkiva. Ker sodeluje pri presnovi, zmanjša zakisanje, proste radikale in vnetja. Tako smo manjša tarča parazitov. Lažje se jih celostno in sproti na dnevni  ravni otresemo z vzdrževalno Zaper Zaperino terapijo enkrat do dvakrat tedensko oziroma po potrebi.

Razstrupljanje z geo impulzi Bionis >>

Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja harmonizirajo telesni energijski sistem, da se odziva intenzivno, ne pa agresivno. V čustvenih in telesnih obremenitvah se ravnovesje v telesu poruši. V telesu je preveč adrenalina in premalo pomirjevalnih snovi kot so endomorfini (serotonin), to so hormoni sreče. Adrenalinsko stanje je energijsko potratno in osiromaši prebavo in imunsko obrambo s čemer vodi v zakisanje in izbruh parazitov in bakterij. Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja umirjajo in harmonizirajo obe možganski polovici z izboljšanjem blagodejnih alfa valov, ki telo sproščajo. Zaper Zaperino uničuje parazite, 'Sveta trojica' pa priskrbi nujne antioksidante za nevtralizacijo prostih radikalov in vzdržuje optimalno presnovo.
Geo impulzi za žile, sklepe, možgane in kosti >>

Biorazpoložljivost

Geo impulzi Bionisa s pomirjanjem življenjskega sistema tudi neposredno vplivajo na boljšo biorazpoložljivost zaužitih hranil. V bolj sproščeni biokemiji je manj adrenalinskih navalov, zato se hrana boljše razgradi na biološke učinkovine in lažje vsrka do vseh celic. Na snovni ravni pri tem pomaga 'Sveta trojica', da steče bolj zdrava presnova, čeprav smo izpostavljeni raznim čustvenim pritiskom. Več o biorazpoložljivosti >>

VNETJA zavira Sveta trojica ingver, kurkuma in čili, BIONIS pa harmonizira telo in presnovo

Neudobje aktivira borba-beg

Nemirna borba-beg reakcija se aktivira ob neugodnih vtisih v trenutku stresa. Pomeni preživetje, napadaj ali pobegni, kot če srečamo medveda v gozdu in gre za življenje. Aktivira pa se tudi ob vsakem najmanjšem neudobju in nelagodju, čustvenem, mentalnem, telesnem. Tako lahko živimo trajno pod stresom v borba-beg reakciji, ne da bi sploh vedeli, da je prebavni in imunski sistem oškodovan za nujno potrebno energijo zdravo presnovo in obrambo telesa. Spremni pojav so napihnjenost trebuha, utrujenost in bolečine.

Proti bolečini in tihim vnetjem >>

Redno uživanje 'Svete trojice' in uničevanje parazitov z Zaper Zaperino razbremeni telo prostih radikalov in parazitov. To je zelo ugodno stanje, v katerem se ublažijo ali pa povsem izginejo kronične in akutne bolečine v sklepih in še mnoge druge težave v vseh delih telesa. Pristop mora biti vedno celosten. Vključuje naj tudi dnevne odmerke surove zelenjave, ki jo zaužijemo kar med obroki kot zanimiv terapevtski dodatek.
Živa hrana >>

Izboljšanje presnove >>

Osnovni korak razstrupljanja je 'Sveta trojica' kot mešanica prebavnih učinkovin ingver / kurkuma / čili za vsakodnevno jemanje pred ali po obroku. V terapevtski namen uživamo 'Sveto trojico' surovo kot eliksir v obliki napitka. Zgornja dovoljena meja uporabe mešanice je še za nekajkratni faktor višja. Za vsakodnevno uporabo pred obrokom zadostuje četrt čajne žličke. Za največji učinek raje jemljimo vsak dan četrt čajne žličke redno kot dolgo nič, potem pa naenkrat preveč. Geo impulzi Bionisa izboljšajo energijsko stanje, biorazpoložljivost, presnovo in razpoloženje.

Zavestno izražanje

Pristno izražanje o sebi in okolju v prvi osebi ednine in ne na 'ti' z očitki je pravi pristop v vsakodnevnih izzivih. Krotko in optimalno soočanje z izzivi dobro denejo živčnemu sistemu, da lažje vzdržuje zadovoljivo prebavo in imunski sistem ter vse ostale življenjske funkcije. Oblikujejo nov odnos do stresa, okoliščin in zdravi red v življenju, v katerem pristopamo življenju bolj spoštljivo, zato ga manj poškodujemo in uživamo večje darove. Krotkost skriva v sebi veliko moč, stvari se rešujejo na širšem obzorju z ustvarjalnim in unikatnim pristopom, ki v resnici vodi korak naprej in pušča za seboj zagate.

Zaper Zaperino tokovi >>

Bioelektrični Zaper Zaperino tokovi polnijo akumulatorje življenjske energije in uničijo parazite, da se telo lažje sooča z vsakodnevnimi izzivi. So metoda osebne bioresonance za domačo uporabo za vso družino. Ima dve nastavitvi. Ena je 30kHz original po dr. Clark, druga pa je Schumannova 8Hz nastavitev. Obe uničujeta parazite, druga pa ima še kup ugodnih učinkov za telo za povrnitev homeostaze ali fiziološkega ravnovesja.

Vrhunski Alkivita zaperji

  • Zaper-Zaperino z zaper frekvenco 30 kHz in Schumannovo geo frekvenco 8Hz >>
  • Zapper-Zapper z zaper frekvenco 30 kHz >>
  • Zapper-Geo s Schumannovo geo frekvenco 8Hz >>
  • Zapper-3 z zaper frekvenco 30kHz, Schumannovo geo frekvenco 8Hz in srednjo frekvenco 250 Hz >>
  • Zappy-Rife istih lastnosti kot Zaper-Zaperino plus računalniško krmiljenje zaper terapije >>
Zaper Zaperino uničuje parazite in skupaj z antioksidanti Sveta trojica pomaga telesu pri okrevanju
ZAPPER – ZAPER – ZAPERINO uspešno uničuje bakterije in parazite v telesu z original zaper impulzi po dr. Clark >>