Oscilacija, vibracija in resonanca

Tesla o vibraciji

Tesla je že leta 1890 govoril o vibraciji. Svojemu prijatelju, pesniku, je dal v roke struno, tako da sta jo držala vsak na enem koncu in je rekel:
  1. Z udarjanjem s prstom po struni sem ustvaril oscilacijo in vi ste to občutili v vaši roki kot vibracijo.
  2. Če ritmično ponavljam oscilacijo, pride do resonance v vaši roki.
  3. Če pa spremenim ritem udarjanja s prstom po struni, vi to občutite kot spremembo resonance.
  4. Tukaj je struna prevodnik mehanske energije.
  5. Princip oscilacije in vibracije pa je enak pri mehanskih, magnetnih in pri električnih valovih.
  6. Poleg tega na enem mestu sprožena oscilacija tudi prostorsko širi svoj vpliv.
  7. Če pa ta traja dlje časa, postane resonanca vse močnejša in lahko povzroči velike spremembe.

Trajna oscilacija

Lokalno sprožena oscilacija Bionisa z oddajanjem geo impulzov v Schumannovi frekvenci prostorsko širi in resonančno krepi svoj vpliv v našem domu. Ko se vrnemo domov, nas zaobjame krepčilna energijska mreža geo impulzov. Telesnemu biopolju pomaga, da se bolj učinkovito resetira proč od nemira, razpoloženj, celičnih šibkosti in stresnih vplivov, ki smo se jih navzeli. Tesla je že desetletja pred uradnim odkritjem Schumannove resonance leta 1952 uporabljal Zemljino in atmosfersko frekvenco pri svojem delu kot medij za brezžičen prenos energije. Svoje instrumente je uglasil na naravne Zemljine energije in izkoriščal izjemno moč inteligentnih naravnih sil.

Večvalovne oscilacije

Podobno tudi trajno aktivirane večvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem ustvarijo v našem domu ugodno frekvenčno ozračje. V času delovanja se v prostoru seštevajo v svojih vibracijskih in resonančnih vplivih. Večvalovna energijska mreža na kratkem valu celične radiobiologije potolaži celice s frekvencami, ki jih potrebujejo za svoje večnamensko delovanje. Deluje kot zaščitna energijska mikroklima, ki 'odfiltrira' motnje in kot antena, ki privlači za življenje ugodne frekvence v razmerju zlatega reza.

Teslov generator

S svojim delovanjem ustvarja informacijsko mrežo Teslovih skalarnih valov v subtilnem sozvočju z naravnimi in biološkimi silami. Deluje kot matrica za reorganizacijo snovi in energije in s svojo inteligenco podpira biološke sisteme. Pomaga pri uresničitvi želja in preseganju vsakodnevnih omejitev na osnovi naravne ustvarjalnosti, subtilno vgrajene v naš obstoj.

Duševna energija

Duševna energija ima lahko zdravilno moč. Še posebej, kadar je povezana ugodnimi čustvi, univezalnimi vidiki življenja in spodbujena s skladnimi oscilacijami, vibracijami in resonanco s trajno uporabo Tesla-Zaper-Geo pripomočkov v domačem oziroma delovnem okolju. Z razumevanjem življenja spoznavamo, da stvari niso povezane samo na način kot je dostopno našemu doživljanju. Temveč da je uganka življenja v svoji globini veliko bolj preprosta in vseobsegajoča v našem odnosu do sebe in okolja.

Elektroterapija

Telo je akumulator življenjske energije in tudi lastne bioelektrike. Za svoje delovanje potrebuje napajanje z mnogimi naravnimi energijami in oscilacijami. Električni impulzi Elektroterapije Zaper Vitastas delujejo poživilno na celotno telo z oprijemom dveh karbonskih sond v dlaneh. Jakost dveh nastavimo do meje udobja z regulacijo napetosti dveh 9V baterij, frekvenco pa lahko z levim gumbom poljubno izbiramo v območju delovanja električnega skata, to je do 300Hz.

Zaper impulzi

Zaper Zaperino je originalna klasična terapija po dr. Clark za uničevanje parazitov. Od elektroterapije se razlikuje v pozitivno naravnanih zaper impulzih, katerim za protiparazitni učinek zadošča napetost 5-10V, ki se napaja iz ene devet voltne baterije. In v fiksni dr. Clark zaper piramidni frekvenci 30kHz. Bioelektrični zaper impulzi nikoli ne posegajo v črevesje, zato so tradicionalno povezani z uživanjem tinktur črni oreh in pelin ter bio klinčka.