Elektroterapija Zaper Vitastas

Dvojna moč

Elektroterapija Zaper Vitastas deluje na frekvencah in jakosti priznane medicinske elektroterapije z živim električnim skatom, ki ga v toplih obmorskih krajih že več tisočletij uporabljajo za zdravljenje vseh vrst težav s sklepi, organi, glavo in putiko. Medicinski električni skat za zdravilne namene ima do 300 električnih impulzov vsako sekundo, njihova jakost pa je znotraj napetosti 10-18V.
Elektroterapijo Zaper Vitastas napajata 2 pravokotni bateriji po 9V. To je možno zaradi bifaznih impulzov, ki so drugačni kot pozitivno naravnani zaper impulzi, pri katerih je maksimalno dovoljena samo 1 baterija. Nastavljiva frekvenca 8-300Hz omogoča vse nastavitve naravne in tisočletja preizkušene elektroterapije z električnim skatom.

Ne krči mišic

Posebnost Elektroterapije Zaper Vitastas je v tem, da ne krči mišic, zato se lahko uporablja tudi v predelu prsnega koša, srca in pljuč. Celoten zgornji del telesa doseže, tako da se 2 karbonski sondi držita vsaka v svoji dlani, blagodejni elektro impulzi potujejo istočasno skozi vsa mesta med rokama. Takšna celostna elektroterapija je izjemno koristna in učinkovita za sočasno spodbudo celega telesa.
Zaradi ozemljitve v stiku s tlemi pa potujejo električni impulzi enako kot pri zaper terapiji tudi skozi noge in stopala. Stik s tlemi pomeni da smo na kavču, stolu ali pa stojimo, torej da nismo 'v zraku' kot na primer pri poskoku. Elektroterapija Zaper Vitastas doseže celo telo istočasno ne glede ali imamo karbonski sondi v rokah, za pasom ali zataknjeni za nogavico ali kjerkoli drugje.

Prijeten občutek

Je dragocena in izjemna za terapevtsko obdelavo telesne energije tudi v primerih, ko druge metode odpovedo ali pa uradna medicina ne more več pomagati. Telesu vrača prvinsko bioelektriko skozi prilagojene impulze v coni udobnih občutkov v rokah. Z jakostjo ne pretiravamo, prijeten občutek je najbolj priporočljiv.
Ni za uporabnike srčnih spodbujevalnikov, otroke, mladostnike in nosečnice. Elektroterapija Zaper Vitastas vzdržuje formo odraslih nad 18 let in vitalizira telo s posnemanjem naravnih bioelektričnih tokov. Prvi uradni zdravniški opisi elektroterapije z električnim skatom so zabeleženi v medicinskih knjigah že iz Kristusovih časov in segajo na sam začetek našega štetja.

Vsak dan

Tedaj so električnega skata na obolelem delu držali vse do občutka omrtvičenosti, potem pa so ga odstranili. Elektroterapijo Zaper Vitastas lahko delamo v udobju domačega okolja vsak dan pol ure, po želji ali potrebi tudi večkrat na dan po 1 časovni ciklus vse do avtomatičnega izklopa po nekaj minutah.
Vsakodnevna bioelektrična spodbuda tkiv odpira bolj gladek tok energije, ki napaja in prebuja zastale življenjske procese in jih vrača v optimalno ravnovesje ali homeostazo fizioloških funkcij. Okrepljeno telesno električno polje prinese več zdravja, energije, ustvarjalnih aktivnosti in življenjskega uspeha ter boljše počutje v svoji koži.