OSSEOVIN krepi kosti in zobe

OsseoVin proti osteoporozi

Dr. Clark o trdnosti kosti in osteoporozi

Trdnost kosti je odvisna od kalcijevega fiziološkega ravnovesja v telesu, ki je pomemben element homeostaze. Kosti so odvisne od zakisanosti telesa. Fosforna kislina, ki jo zaužijemo z industrijsko hrano in pijačami in odpadne kisline, ki nastanejo pri prebavi v želodcu in črevesju zaradi nepopolne presnove, raztapljajo za svojo nevtralizacijo bazični kalcij tam kjer ga je največ in kjer ga najbolj potrebujemo, to je v kosteh in zobeh.
*
Z nevtralizacijo nastale usedline kalcijevih fosfatov in druge podobne pa se ne morejo kar tako predelati in izločiti skozi jetra in ledvice, zato se tam nalagajo skupaj z drugimi odpadnimi snovmi. Obenem pa se nalagajo tudi v sklepe in mehka tkiva, kamor ne spadajo in kjer motijo telo. Za razkisanje telesa dr. Clark predpisuje vrsto domačih receptov kot zamenjavo za industrijsko hrano in pijačo, popravilo zob in celo zamenjavo svinčenih vodovodnih cevi za plastične, da se zmanjša dnevni vnos težkih kovin v telo.

Elitna zaper terapija s KARBONSKIMI sondami unicuje PARAZITE in vraca ravnovesje

Zaper terapija in kosti

ZAPER vibracije so velik podpornik telesa z uničevanjem PARAZITOV, s tem se zmanjšajo tudi njihovi toksini in telo se lažje razstruplja skupaj z uživanjem tinktur črni oreh, pelin, bio klinčkov in surove zelenjave. To je zelo pomembno, ker edino vitalno telo brez zakisanja ne krade KALCIJA kostem. Čim so tu odpadne kisline, rabijo kalcij za svojo nevtralizacijo, da lahko telo ohranja kislost oziroma pH v mejah fiziološkega ravnovesja (homeostaze), pojavi se nevarnost osteoporoze in krhkih kosti.

Organski kalcij se lažje vgradi

ORGANSKI KALCIJ je v mleku, siru in vseh OREŠKIH in SEMENIH. Pasterizirano mleko izgubi ENCIME, ker je pri pasterizaciji segreto do temperature, pri kateri ENCIMI (beljakovine) zakrknejo (koagulirajo) kot jajce na vročini. Zato prebava industrijskega mleka utrudi in zakisa telo in kolikor mu ponudi kalcija, mu ga z zakisanjem tudi odvzame. Najboljši naravni vir KALCIJA so semena in oreški, ki jim kalcij daje trdno strukturo in jih moramo gristi. Kalcij je v sončnicah, orehih, brazilskih oreških, lešnikih, veliko ga je tudi v MAKU. Žlička mletega MAKA tu in tam naj nadomesti tableto KALCIJA, pa tudi 3-5 oreškov ali semen oziroma žlica SONČNIC na dan je dovolj.

Bionis in Bionizator oddajata geo impulze, ki krepijo kostno maso proti osteoporozi

Geo impulzi Bionizatorja

Geo impulzi geo pripomočkov Bionis, Bionizator in Geonizator ustvarjajo v kostnih celicah piezoelektrični učinek. V keratinskih, kolagenskih in dentinskih vlaknih kostnih celic ustvarjajo električni naboj za aktivacijo ionskih črpalk, da bolj pospešeno vsrkavajo hranila in izločajo odpadne snovi. Geo terapija pospešuje prehod kisika, hranil in mineralov vključno s kalcijem v kostne celice, da ostanejo čvrste in trdne in da se pospešeno obnavljajo, zadihajo in zaživijo. Piezoelektrika za presnovo kosti >>

Kalcij v tabletah

KALCIJA v tabletah telo ne izkoristi, ker je ANORGANSKO vezan. Ker je KALCIJ bazičen element, bo pri uživanju tablet nevtraliziral želodčno kislino in naredil težave z gnitjem v želodcu in črevesju zaradi nepopolno prebavljene hrane, pri čemer nastajajo odpadne kisline.
* Uživanje kalcijevih tablet ima ravno nasproten učinek od želenega. Tudi v primeru kalcijevega citrata je to še vedno ANORGANSKI kalcij, ki pa je samo za spoznanje bolj topen in lažje prebavljiv.

OsseoVin je bogat vir kalcija

SPAGIRIČNE stisnjenke OsseoVin imajo obilje organsko vezanega kalcija, ki ne pogasi prebave telo pa ga lahko vgradi. Vsebujejo tudi magnezij v idealnem razmerju, tako da je dvakrat več kalcija kot magnezija. Da bi se KALCIJ lahko vgradil v telo, vsebuje OsseoVin še D- in K-vitamin ter baker in silicij. Za zaščito hrustanca pa glukozamin in C-vitamin. Vse te snovi in še veliko drugih vitalnih elementov za zaščito kosti je zbranih v zeliščnih izvlečkih OsseoVin.
Spagirika >>

Spagirika in OsseoVin

Osseovin je SPAGIRIČNI pripravek po originalnih spagiričnih recepturah iz zeliščnih izvlečkov PRESLICE in AMARANTA. Z dodanimi ključnimi učinkovinami za obnovo kostne gostote in za odpravo krhkosti kosti pri osteoporozi. Zelišča so namočena v rdečem vinu namesto v alkoholu pod posebnimi Sončevimi, Luninimi in energijskimi pogoji. Odcejena zelišča zažarijo pri tisoč stopinjah v žarilni peči in dobljene minerale raztopijo v prvotnem pripravku, tako da nastane unikatna celostna struktura učinkovin.
Več o OsseoVin >>
Za naročila:
gsm 041 789 319 satjam@gmail.com

Osseovin 60 stisnjenk po 530mg, 19,80 eur, 2x2 med obrokom.

Zeliščni izvlečki v OsseoVin

  • PRESLICA zmanjšuje vnetja in vsebuje veliko silicija v obliki vodotopne kremenčeve kisline, ki soustvarja strukturo kalcija v kosteh in pospešuje nastanek levkocitov za obrambni mehanizem telesa. Krepi prebavo in spodbuja funkcijo ledvic. Fitoterapevti jo priporočajo za krhke kosti, pomaga pa tudi pri krčih, ki se velikokrat pojavijo zaradi pomanjkanja magnezija. PRESLICA pospešuje odvajanje vode in strupov iz ledvic, kar je zelo koristno za razkisanje in razstrupljanje, da se ledvice lažje znebijo nakopičenih toksinov. Pomaga pa tudi pri težavah z mehurjem in zaustavlja krvavitve iz maternice. Priporoča se za obnovo kostnih tkiv po izgubi kalcija. PRESLICA deluje protivnetno in pomaga pri revmatoidnem artritisu. V iglicah ima visokokvalitetne SILICIJEVE spojine, ki koristijo pri osteoporozi za revitalizacijo kostne mase. Vsebuje mangan, kalcij, železo, flavonoide, fitosterole, glikozide, fenolne in akonitične kisline. SILICIJEV dioksid potegne neposredno iz tal in ga vgradi v svojo strukturo, kar malokatera rastlina. SILICIJEVE spojine pomagajo pri vgradnji KALCIJA v kosti, pomagajo pri nategnjenih vezeh, izpahih in krepijo vezivno tkivo in hrustanec.
    Revmatoidni artritis >>
  • Izvlečki AMARANTA imajo antioksidantni učinek in varujejo pred prostimi radikali, in s tem povezanimi vnetji in zakisanjem. V tem procesu pa z zmanjšanjem odpadnih kislin varujejo kosti pred izgubo KALCIJA.
  • Magnezij je nujen za zdrave kosti in zobe, za delovanje mišic in živčnega sistema, ravnovesje elektrolitov. Prispeva k sproščanju energije v presnovi in zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vpliva na izboljšanje psiholoških funkcij, na sintezo beljakovin in delitev celic za nastajanje zdravega celičnega podmladka.
  • Baker ohranja vezivnega tkiva in ima pomembno vlogo katalizatorja pri delovanju imunskega sistema. Celice varuje pred oksidativnim stresom, prispeva k sproščanju energije pri presnovi, zdravem delovanju živčnega sistema in sodeluje pri transportu železa v telesu.
  • Vitamin D vpliva na normalno absorpcijo kalcija in fosforja in vsebnost kalcija v krvi, ohranja zdrave kosti in delovanje mišic. Varuje zobe in pomaga pri delovanju imunskega sistema. Ima vlogo pri delitvi celic.
  • Vitamin K prispeva k ohranjanju zdravih kosti in normalnemu strjevanju krvi, ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
  • Folat (B9, folna kislina) prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, sintezi aminokislin, nastajanju krvi, presnovi homocisteina, normalnemu psihološkemu delovanju in delovanju imunskega sistema.

Osseovin za kosti SPAGIRIKA zeliščni izvlečki po Paracelzusu ALKIVITA Zapper Zaper Zaperino za uničevanje parazitov