Demenca, Alzheimer, Parkinson po dr.Clark

Vzroki za nastanek demence

Dr. Clark opisuje nekaj parazitov in virusov kot povzročitelje možganskih bolezni. Lokalno se skrijejo v tkiva in jih zajedajo. Kadar ne krožijo s krvnim obtokom, jih je težko odkriti, še posebej ker tovrstni laboratorijski testi niso v praksi. Paraziti v tkivih možganov in živčevja lahko povzročajo tudi depresijo in manično depresijo z agresivnimi izpadi napetosti.

Težke kovine spremenijo vibracijo delic

Težke kovine se iz amalgamskih zobnih zalivk sproščajo v telesni obtok. Možgani imajo sicer možgansko pregrado, ki varuje možgane pred škodljivimi snovmi iz krvi, vendar se ta odpre že po minuti telefonskega pogovora z mobilnim telefonom. Lahko pa je kronično moteno že njeno osnovno delovanje in prepušča več kot bi smela.

Topila poškodujejo celične membrane

Razna industrijska topila, ki jih uporabljajo za pranje kotlov za industrijsko pripravo hrane in pijače so za celične membrane zelo strupena, vendar so v mikro količinah zakonsko dovoljena, ker sicer ne bi mogla potekati industrija hrane in pijače. Industrijska topila so zelo agresivna do maščob v celični membrani, ki varujejo notranjost celice. S spodkopavanjem gradnikov celične ovojnice je celica ranljiva in deluje nepravilno. Deli se v nezdrava tkiva kar se lahko zgodi tudi v živčevju in možganih.

Sodobna čistila in kozmetika

Dr. Clark je napisala kup receptov za doma pripravljene šampone, mila in čistila, da njeni bolniki ne bi bili izpostavljeni industrijskim kemijskim vplivom raznih topil. Svetovala je tudi zamenjavo svinčenih vodovodnih cevi, ki s težkimi kovinami obremenjujejo pitno vodo. Za ozdravitev je bilo potrebno iz hiš odstraniti vso kemijo vključno z navadnim belilom, ki z aktivnim kisikom dokazano povzroča težave na živčevju in možganih. Paziti moramo, da smo z njim čim manj v stiku, kadar pa ga ne potrebujemo, pa naj bo hranjeno nekje drugje, ne v stanovanju, kjer se dnevno gibljemo.

Živčne obremenitve

Prehude in dolgotrajne živčne obremenitve škodujejo možganom, da pregorijo in izgubijo del svojih kapacitet in sposobnosti. Ne glede do katere točke in do kolikšne mere so se rešitve določenih težav že pokazale, ne smemo stalno vztrajati v zaskrbljenosti in jo še podpihovati z ogorčenjem. Ogorčenje pretvorimo v aktivnost za zaščito pred podobnimi težavami, za katere že vemo, da nas bodo srečevale. Postali bomo zdravo ustvarjalni namesto nezdravo obremenjeni.

Zaper pomaga možganom

Zaper Zaperino terapija počisti parazite, viruse in bakterije. Delamo jo redno tudi za vzdrževanje enkrat do dvakrat tedensko, ker se lahko paraziti vedno znova razbohotijo. Zaper terapija je najboljši način za protiparazitno varnost. Vedno je delamo v rokah, ker so v dlaneh bolj zgoščene, občutljive in prevodne akupresurne točke, ki bolj sprejemajo zaper energijo kot ostali deli kože.

Zaper in demenca, pomagajmo si z rožmarinom

Rožmarin in Alzheimer

Od spomladi do jeseni grmiček rožmarina čudovito raste in bolj ga trgamo, bolj bo poganjal. Vsak dan potrgajmo nekaj rožmarinovih lističev-iglic in jih malo zgrizene poplaknemo s kozarcem vode. Aktivne snovi v rožmarinu preprečujejo nalaganje amiloidnih plakov pri Alzheimerju in jih pomagajo razgrajevati. Amiloidne obloge se vrinejo med možganske živčne celice in prekinejo stik med njimi, zato so zelo nevarne in jih je lažje pravočasno odpravljati kot zdraviti.

Parkinson in dopamin

Pri Parkinsonovi bolezni so poškodovane celice, ki proizvajajo dopamin, to je poživljajoč nevrotransmiter dobrega počutja in gibanja. Telo čedalje slabše proizvaja dopamin, zato se človek čedalje težje premika. Namesto odzivnega gibanja telesa pri hoji in aktivnostih se pojavi tresenje kot oblika sproščanja zavrte gibalne energije zaradi pomanjkanja dopamina.

Demenca in omega 3

Pomanjkanje omega 3 maščob je povezano s tihimi vnetji, ki se lahko naselijo tudi v možganih in jih kisajo. Poleti in vse do zime je aktualna bazilika za izboljšanje presnove možganov in odganjanje slabih misli, ki nas delajo nesrečne in nerazpoložene. Vsaj 10 lističev dnevno se potrudimo tudi pri baziliki, malo jih zgrizemo in poplaknemo z vodo, ali pa jih narežemo na solato namesto česna.

Vibracijski geo impulzi

Kurkuma skupaj z ingverjem v antioksidantni mešanici 'Sveta trojica' zavira vnetni COX encim in pomaga pri celostnem ohranjanju zdravih tkiv tudi v možganih. Bionis in Bionizator z oddajanjem geo impulzov vplivata na notranje in fiziološko ravnovesje in krepita biopolje. Obenem pa pomagata ohranjati zdravo presnovo brez zakisanja in izboljšata biorazpoložljivost zaužitih hranil.
Bionis in Bionizator >>
Več o antioksidantni mešanici 'Sveta trojica' >>

Zaper in demenca - Geo impulzi Bionis in Bionizator proti osteoporozi

Geo impulzi in možgani >>

Geo impulzi Bionisa, Bionizatorja in Geonizatorja prispevajo k sinhronizaciji obeh možganskih polovic za skladnejše delovanje možganov in krmiljenje celotnega telesa. Izboljšajo dnevni odmerek alfa valov, ki jih telo in možgani življenjsko potrebujejo za nemoteno delovanje brez pregorevanja in oslabitev počutja in tkiv.

Zaper bioelektrični tokovi

Poleg tega da uničujejo parazite, krepijo biopolje in polnijo zaloge življenjske energije v telesu. Bioelektrični tokovi poganjajo telo, srce in mišice. Kadar smo izčrpani, zaskrbljeni, jezni ali žalostni nam primanjkuje bioelektričnega ravnovesja. Napolniti moramo svoje rezerve z zdravim razmerjem med delom, počitkom in razvedrilom in z zaper in geo impulzi.

Vrhunski zaperji Alkivita v spletni trgovini >>

Akupresurne točke v dlaneh stimulita Zaper Zaperino terapija z zaper impulzi

ZAPPER – ZAPER – ZAPERINO uspešno uničuje bakterije in parazite v telesu in ima originalne ‘pozitivne off-set’ zaper impulze po dr. Clark >>