RENVIN čisti ledvice

erbenobili

RENVIN je spagirični pripravek za zdravje ledvic, ki pomaga pri čiščenju ledvičnih kristalov, peska in kamnov. Dragocene naravne sestavine razkužilno delujejo na ledvice in sečila in odpravljajo vnetja, toksine in zastajanje vode v telesu zaradi zamašenih ledvic.

Izumiteljica zaperja dr. Hulda Clark je priporočala občasno razstrupljanje jeter in ledvic, da se izkoreninijo v njih obležale odpadne snovi, ki se zaradi nasičenosti nikakor ne morejo izločiti in zapustite telesa in da se raztopi ledvični pesek usedlin, ki je skrivališče parazitov.

V ledvičnem pesku in kristalih si paraziti naredijo utrdbe, od koder vedno znova preplavljajo telo in se hitro namnožijo ob lokalnih fizioloških ali čustvenih neravnovesjih.

Očiščenje jeter in ledvic je tradicionalni postopek na poti k zdravju in uničenju parazitov in njihovih toksinov, ki ga je dr. Clark uvedla in uporabljala pri vseh svojih pacientih. Njen postopek čiščenja ledvic zahteva več truda in priprav. Preberi več >>

Spagirika kapljice RENVIN

Kadar nam ta postopek čiščenja ledvic ni blizu in je za nas preobsežen, si za čiščenje ledvic pomagamo z RENVIN spagiričnimi kapljicami Erbenobili.si, ki zelo učinkovito pomagajo prečistiti ledvice odvečnih snovi, peska in strupov, ki so v njih obležali in motijo njihovo delovanje.
Več o Renvin >>
Za naročila gsm 041 789 319 satjam@gmail.com
Renvin 50 ml, dnevno 1 kapalka z malo vode, zadostuje za 1 mesec.
Ccena 20,80 eur.

Erbenobili laboratorij

Spagirika je unikatna metoda za pripravo rastlinskih izvlečkov. Zdravilne rastline so namočene v rdečem vinu namesto v alkoholu pod posebnimi Lunarnimi, Sončevimi in drugimi energijskimi pogoji. Odcejena zelišča so zažarjena pri tisoč stopinjah v minerale, ki so raztopljeni v prvotnem pripravku. Ta izjemna vsebina in moč pripravkov sega v čas 250 let pred homeopatijo in je blizu Paracelzusu, očetu zdravilstva. Avtentičen spagirični italijanski laboratorij Erbenobili uporablja tradicionalne metode za pripravo izjemno učinkovitih spagiričnih kapljic za vse vrste težav.

Naloge ledvic

Ledvice so življenjsko pomemben organ, ki dnevno prečisti več kot sto litrov krvne plazme. Vplivajo celo na nastajanje rdečih krvničk za izravnavo krvnega tlaka. Skrbijo za čistost telesnih tekočin in za stabilnost njihove prostornine.

Kadar ledvice ne delajo pravilno, se telo zasiči s strupi, kar se občuti kot srbenje kože, izpuščaji, občutek alergije, nervoze, utrujenosti, vrtoglavice in bolečin v srednjem delu hrbta. Preveč urina se izloča ponoči in moramo vstajati ali pa ga je premalo in je temne barve.

Parietaria Officinalis ali Navadna krišina

Spagirične kapljice RENVIN vsebujejo izjemno zdravilno rastlino za ledvice in sečila Parietaria Officinalis. To je 'Navadna krišina', izvrstna za zdravljenje vnetja sečil in ledvic, vračanje ravnovesja njihovega delovanja, čiščenje ledvičnih kamnov in peska in proti zastajanju vode v telesu zaradi slabega delovanja ledvic. Istočasno vpliva tudi na zmanjšanje žolčnih kamnov.

RENVIN je z izvlečkom Parietaria Officinalis izvrsten pripravek v primeru ledvičnih in žolčnih kamnov in vpliva na njihovo odplavljanje.

Zdravilna rastlina Parietaria Officinalis vsebuje 3-glukozide, 3-rutinoide in 3-sophoroside kvercetina, flavonoide, dve pirolni kislini in še veliko drugih unikatnih in zelo pomembnih alkaloidov za zdravje ledvic.

RENVIN vsebuje še veliko kalija in naravnega B6 vitamina, njuno pomanjkanje oslabi delovanje ledvic in pripelje do poliurija, to je prekomerno sproščanje urina in posledično stalen občutek žeje. Z njuno pomočjo ledvice lažje izločijo odpadne snovi iz telesa.

Lakites vecvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem

 

RENVIN za ledvice skupaj z Zapper Zaper Zaperino in tinkturami črni oreh, pelin in bio klinčki

Zaper terapija

Zaper terapija počisti parazite iz telesa, vendar pri tem ne vstopa v črevesje, prebavila in notranjost žolčnih in ledvičnih kristalov, kamnov in peska. Tam imajo paraziti zgrajene utrdbe in skrivališča, od koder v trenutkih neravnovesja hitro preidejo v krvni obrok in se namnožijo na vnetih in zakisanih mestih, kjer najdejo ugodne pogoje za razmnoževanje.

Originalna zaper konstrukcija

Učinkovita ORIGINAL zaper terapija deluje s 'pozitivnimi-off set' zaper impulzi, kot jih je uporabljala v raziskavah in zdravljenju pacientov de. Hulda Clark. Večina tujih dobaviteljev zaperjev slovenskim preprodajalcem ne upošteva tega konstrukcijskega pogoja. Preberi več >>

Zaperji slovenskega porekla podjetja Alkivita d.o.o. imajo originalne 'pozitivne off-set' zaper impulze in KARBONSKE bioresonančne zaper sonde, ki ne ohladijo rok med zaper terapijo. To je zelo pomembno za bolnike, revmatike, težave z artritisom in za otroke. Preberi več >>