RHALAX spodbuja črevesje

Zaper in Rhalax spagirika

RhaLax granule odvajajo iz črevesja odpadne snovi

RhaLax granule iz spagiričnega laboratorija Erbenobili.si s svojimi zeliščnimi učinkovinami spodbujajo zdravo delovanje črevesja in izboljšajo odvajanje blata. Tudi v črevesju zagozdene odpadne snovi skupaj s toksini in paraziti lažje zapustijo telo.

RhaLax granule vsebujejo naravne rastlinske izvlečke Navadne krhlike, sene, aloje, koriandra, komarčka, kamilice in rabarbare. Rastlinski izvlečki so pripravljeni so z namakanjem zelišč v rdečem vinu (namesto v alkoholu) in to pod posebnimi Sončevimi, Lunarnimi in drugimi energijskimi pogoji. Odcejena zelišča pa so zažarjena pri tisoč stopinjah in dobljeni minerali raztopljeni v prvotnem pripravku za pridobitev dragocene in unikatne mineralne komponente.

RhaLax granule uporabljamo po potrebi, ko pride do zastojev v črevesju.

Potem pa z njimi prenehamo in jih zopet vzamemo, ko se pojavijo težave in naprezanje pri odvajanju.

Z RhaLax granulami lahko na celosten, zdrav in učinkovit način reguliramo pravilno in udobno izločanje iz debelega črevesja.

Redno in normalno izločanje blata ohranja zdravo črevesje in ga varuje pred mnogimi boleznimi, zato v odvajanju ne sme biti zastojev.

Naprezanje pri oteženem odvajanju pa lahko tudi mehansko poškoduje črevo in prikliče vnetja.

Zaper in Rhalax spagirika

Informacije in naročila: gsm 041 789 319, satjam@gmail.com
Rhalax granule 50 gramov po 0,5 grama, vzame se 2-4 pred spanjem po potrebi. Cena 8,80 eur.

Navadna krhlika in zelišča v Rhalax granulah za spodbudo in obnovo črevesja

Zeliščni izvlečki v RhaLax granulah so odlični za zdravje črevesja in za mehko, redno in udobno odvajanje:

Navadna krhlika, sena, aloja, koriander, komarček, kamilica in rabarbara.

Vplivajo na celoten sistem prebave, zdravo presnovo brez zakisanja in na boljšo gibljivost črevesja za temeljito odvajanje odpadnih snovi.
  • Navadna krhlika vsebuje antrakinonske glikozide, ki s svojimi presnovki izboljšajo odvajanje blata iz črevesja. En del glikozidnih presnovkov nastane že v tankem črevesju, drugi del pa s pomočjo encimov v debelem. Oba dela glikozidnih presnovkov poživljata mišični sloj debelega črevesa z delovanjem na njihov živčni splet. Spodbujata in krepita črevesno gibljivost, ki omogoča mehčanje blata in njegovo potiskanje naprej tudi iz zagozdenih delov črevesja, ki se težje očistijo. Omogočata redno odvajanje brez naprezanja in zastojev in vplivata na zdravje črevesja.
  • Sena vsebuje senozide A in B, ki so posebna vrsta antrakinonskih glikozidov. Vplivajo na mehčanje in olajšano odvajanje blata za razstrupljanje črevesja, pomembno pa je tudi pri hemeroidih in podobnih težavah, ko je zaželeno urejeno in bolj mehko odvajanje. Presnovki senozidov sprožajo krčenje gladkih mišic v debelem črevesju in izboljšajo črevesno gibljivost za lažje in popolnejše izločanje.
  • Aloja z mnogimi koristnimi komponentami ureja presnovo in odvajanje. Slovi po svojem vplivu na metabolizem in spodbujanje delovanja črevesja. Vsako zaprtje je znak motnje v delovanju črevesja, ki jo je koristno čimprej odpraviti, da ne pride do kopičenja odpadnih snovi, parazitov in toksinov v telesu. Obenem je aloja univerzalna rastlina za splošno krepitev zdravja.
  • Rabarbara ureja uravnoteženo odvajanje s posebno vrsto antrakinonskih glikozidov, v korenini pa so čreslovine, ki skrbijo ravnovesje v delovanju črevesja.
  • Koriander v obliki spagirika izvlečka skrbi za ravnovesje plina v prebavnem in črevesnem traktu. Pomaga pri predelavi toksinov in izboljša stanje prebavil, kadar je v njih preveč želodčne kisline.
  • Komarček pomaga pri napihnjenosti v prebavilih, pospešuje prebavo in blaži krče. Deluje proti bakterijam, ki povzročajo črevesna vnetja. Pospešuje in uravnava delovanje želodca, razkužuje dihala in prebavila. Rahlo odvaja vodo iz telesa in vpliva na izločanje seča, pomirja počutje in krvni tlak in sprošča sluz pri kašlju.
  • Kamilica pomirja krče v prebavilih, regulira odvajanje in deluje antiseptično.
Spagirične Rhalax granule v kritičnih trenutkih pomirjajo črevo in mu vračajo normalno delovanje, da se na naraven in telesu prijazen način prečisti toksinov, zastojev in vnetja.

Zapper Zaper Zaperino in tinkturami črni oreh, pelin in bio klinči za svobodo od vezi bolezni