RHALAX spodbuja črevesje

Zaper in Rhalax spagirika

RHALAX je unikatno spagirično sredstvo za čiščenje črevesja >>

Zeliščne učinkovine z antrakinonskimi glikozidi in njihovi presnovki mehčajo blato in ga potiskajo naprej.

Obenem delujejo aktivne učinkovine poživljajoče tudi na živčni splet v mišičnem sloju debelega črevesa.

Spodbujajo in krepijo črevesno gibljivost za bolj temeljito odvajanje odpadkov in strupenih snovi.

Črevesje se na naraven način očisti vseh viškov zastalih odpadnih snovi, parazitov in toksinov.

Izumiteljica zaperja dr. Hulda Clark je priporočala razstrupljanje črevesa, ledvic in jeter.

Globoko zagozdeni strupi so hrane in gojišče parazitov in morajo zapustiti telo.

Zaper Zaperino protimikrobna bioresonanca

Zaper terapija ne poseže v črevesje >>

Dr.Hulda Clark je v desetletjih raziskav in zdravljenja svojih pacientov z zaperjem in mnogimi metodami razstrupljanja od toksinov ugotovila, da zaper terapija ne gre v notranjost črevesja. Zato je zaper terapijo dopolnila s tradicionalno zeliščno podporo obeh tinktur (črni oreh, pelin in bio klinček), ki se spopadejo s paraziti tudi znotraj črevesja. Več >>

Mlečnokislinska presnova in zaper vibracije >>

Zdrav metabolizem brez vretja in zakisanja ustvarjajo mlečnokislinski mikroorganizmi, ki so predstavniki zdrave mlečnokislinske črevesne flore. Zaužito hrano pravilno in popolno razgradijo na biološke učinkovine, ki jih lahko telo vsrka in pripelje do celic.

Čustveni in drugi življenjski pritiski pa so veliki potrošniki energije, ki z adrenalinsko reakcijo prekomerne stimulacije organizma za primer obrambe v nevarnosti, osiromašijo telo za nujno energijo, ki jo potrebujeta tako imunski sistem kot prebavila za pravilno razgradnjo hranil.

V nemiru, preobremenitvah in stresu telo nima dovolj energije za kvaliteten metabolizem. Zato hrana v črevesju zavre v procesu gnitja, pri čemer se ustvarjajo kisli presnovki oziroma neželene odpadne kisline, ki pronicajo skozi steno črevesja in motijo telo. Zaradi pomanjkanja bioloških učinkovin (biorazpoložljivost >>) pa telo sproži lažni signal lakote, zaradi česar začnemo nekontrolirano uživati hrano in se znajdemo v začaranem krogu zakisanje – paraziti – toksini – bolezen – utrujenost.

Zaper vibracije so učinkovite za uničenje parazitov v celotnem telesu z nekaj izjemami, med katerimi so prebavila in črevesje ter žolčni in ledvični kamni in kristali. Tja zaper vibracije ne prodrejo, zato je dr. Hulda Clark predpisala obe tinkturi in klinčke za vzdrževanje protiparazitnega ravnovesja v črevesju. Več >>

Zaper in Rhalax spagirika

RhaLax granule odvajajo iz črevesja odpadne snovi

RhaLax granule iz spagiričnega laboratorija Erbenobili.si s svojimi zeliščnimi učinkovinami spodbujajo zdravo delovanje črevesja in izboljšajo odvajanje blata. Tudi v črevesju zagozdene odpadne snovi skupaj s toksini in paraziti lažje zapustijo telo.
Več o RhaLax >>
Naročila Ervita d.o.o. cena 8,80 eur
50 gramov po 0,5 grama, 2-4 pred spanjem
070-680-551 Mateias in 051-866-002 Vannja

RhaLax granule vsebujejo naravne rastlinske izvlečke Navadne krhlike, sene, aloje, koriandra, komarčka, kamilice in rabarbare. Rastlinski izvlečki so pripravljeni so z namakanjem zelišč v rdečem vinu (namesto v alkoholu) in to pod posebnimi Sončevimi, Lunarnimi in drugimi energijskimi pogoji. Odcejena zelišča pa so zažarjena pri tisoč stopinjah in dobljeni minerali raztopljeni v prvotnem pripravku za pridobitev dragocene in unikatne mineralne komponente.

RhaLax granule uporabljamo po potrebi, ko pride do zastojev v črevesju.

Potem pa z njimi prenehamo in jih zopet vzamemo, ko se pojavijo težave in naprezanje pri odvajanju.

Z RhaLax granulami lahko na celosten, zdrav in učinkovit način reguliramo pravilno in udobno izločanje iz debelega črevesja.

Redno in normalno izločanje blata ohranja zdravo črevesje in ga varuje pred mnogimi boleznimi, zato v odvajanju ne sme biti zastojev.

Naprezanje pri oteženem odvajanju pa lahko tudi mehansko poškoduje črevo in prikliče vnetja, poškodbe in motnje v funkciji črevesja.

Navadna krhlika in zelišča v Rhalax

V RhaLax granulah so zeliščni izvlečki za zdravje črevesja in za mehko, redno in udobno odvajanje: Navadna krhlika, sena, aloja, koriander, komarček, kamilica in rabarbara.

Zeliščni izvlečki v RhaLax vplivajo na celoten sistem prebave, zdravo presnovo brez zakisanja in na boljšo gibljivost črevesja za temeljito odvajanje odpadnih snovi. Več >>

  • Navadna krhlika vsebuje antrakinonske glikozide, ki s svojimi presnovki izboljšajo odvajanje blata iz črevesja. En del glikozidnih presnovkov nastane že v tankem črevesju, drugi del pa s pomočjo encimov v debelem. Oba dela glikozidnih presnovkov poživljata mišični sloj debelega črevesa z delovanjem na njihov živčni splet. Spodbujata in krepita črevesno gibljivost, ki omogoča mehčanje blata in njegovo potiskanje naprej tudi iz zagozdenih delov črevesja, ki se težje očistijo. Omogočata redno odvajanje brez naprezanja in zastojev in vplivata na zdravje črevesja.
  • Sena vsebuje senozide A in B, ki so posebna vrsta antrakinonskih glikozidov. Vplivajo na mehčanje in olajšano odvajanje blata za razstrupljanje črevesja, pomembno pa je tudi pri hemeroidih in podobnih težavah, ko je zaželeno urejeno in bolj mehko odvajanje. Presnovki senozidov sprožajo krčenje gladkih mišic v debelem črevesju in izboljšajo črevesno gibljivost za lažje in popolnejše izločanje.
  • Aloja z mnogimi koristnimi komponentami ureja presnovo in odvajanje. Slovi po svojem vplivu na metabolizem in spodbujanje delovanja črevesja. Vsako zaprtje je znak motnje v delovanju črevesja, ki jo je koristno čimprej odpraviti, da ne pride do kopičenja odpadnih snovi, parazitov in toksinov v telesu. Obenem je aloja univerzalna rastlina za splošno krepitev zdravja.
  • Rabarbara ureja uravnoteženo odvajanje s posebno vrsto antrakinonskih glikozidov, v korenini pa so čreslovine, ki skrbijo ravnovesje v delovanju črevesja.
  • Koriander v obliki spagirika izvlečka skrbi za ravnovesje plina v prebavnem in črevesnem traktu. Pomaga pri predelavi toksinov in izboljša stanje prebavil, kadar je v njih preveč želodčne kisline.
  • Komarček pomaga pri napihnjenosti v prebavilih, pospešuje prebavo in blaži krče. Deluje proti bakterijam, ki povzročajo črevesna vnetja. Pospešuje in uravnava delovanje želodca, razkužuje dihala in prebavila. Rahlo odvaja vodo iz telesa in vpliva na izločanje seča, pomirja počutje in krvni tlak in sprošča sluz pri kašlju.
  • Kamilica pomirja krče v prebavilih, regulira odvajanje in deluje antiseptično.

Vrhunski ALKIVITA zaperji v spletni trgovini

Zaper Zaperino frekvence proti bakterijam, virusom in parazitom...

 

ZAPPER – ZAPER – ZAPERINO uspešno uničuje bakterije in parazite v telesu in ima originalne ‘pozitivne off-set’ zaper impulze po dr. Clark >>