Razstrupljanje jeter, ledvic in črevesja

razstrupljanje jeter, ledvic in črevesja

30kHz uniči viruse, bakterije in parazite

Dr. Clark je v drugem delu svojih raziskav, potem ko je laboratorijsko in medicinsko preverjeno briljantno potrdila, da ena sama zaper frekvenca 30kHz uniči prav vse viruse, bakterije in parazite, in da so druge frekvence zgolj potrata dragocena časa in energije, raziskovala dejansko ozdravitev svojih pacientov na daljši rok. Ugotovila je, da je zaper terapija le eden od dejavnikov za vzdrževanje in obnovo zdravja.

Varna zaper terapija

Pomembno je, da je zaper terapija varna, zato je v razponu frekvenc 5-500.000Hz (500Hz), ki so vse po njenih znanstveno preverjenih in desetletja trajajočih znanstvenih raziskavah popolnoma enako učinkovite za uničevanje virusov, bakterij in parazitov, izbrala dovolj nizko frekvenco 30kHZ, ker ta ne posega v območje človekovega radiofrekvenčnega polja, za katerega je v svojem laboratoriju ugotovila, da je nad 1.500.000Hz (1.500Hz). Ko je varna in pravilna zaper frekvenca 30kHz na delu, pa so ključni še drugi vitalni faktorji, ki odločajo o ozdravitvi in izboljšanju telesnega stanja.

Biokemija homestaze

V kolikor je telo zakisano in v njem lokalno ali celostno sprožena nezdrava biokemija, ki je šla svojo pot v degenerativnih procesih, je vzporedno z uničenjem virusov, bakterij in parazitov življenjskega pomena ponovna vzpostavitev zdrave biokemije v ravnovesju homeostaze. Telo ima vgrajene samodejne regulacijske procese, ki pa se včasih zlomijo, ker zaradi prevelikih obremenitev na fizični ali čustveni ravni pride do lokalnih nepravilnosti v poteku bioloških procesov.

Globinski pristop

Uničevanje virusov, bakterij in parazitov je delo 'na fronti'. Ko so povzročitelji bolezni vedno znova uničeni, se v zakisanih in s sluzjo obremenjenih tkivih, obremenjenih z lokalno biološko nepravilnostjo lahko v nekaj urah zopet razpasejo. Sprejmemo jih iz okolja, ali pa notranje pridejo iz svojih skrivališč v ledvičnih in žolčnih kristalih, zobnih in drugih gnojnih vnetij ali pa iz črevesja, kamor nobena zaper terapija ne posega.

Razstrupljanje

Glede na stanje svojih pacientov je dr. Clark ključno ugotovila, da je za obnovo in vzdrževanje izboljšanja enako pomembna kot zaper terapija tudi zeliščna podpora s črnim orehom, pelinom in bio klinčki. In še korak naprej, zares so se bolezni umaknile na daljši rok šele z razstrupljanjem jeter, ledvic in črevesja ter popravilom zob in odpravo amalgamskih zalivk, ki so v telesu vir težih kovin.

Recepti dr. Clark

Dr. Clark pa je pripravila tudi na kupe gospodinjskih, kozmetičnih in prehrambenih receptov in napotkov za pripravo domačih izdelkov in živil kot zamenjava za industrijske in s kemikalijami in toksini obremenjene proizvode. Pri težkih pacientih je svetovala celo zamenjavo starih svinčenih vodovodnih cevi, ki leta in leta obremenjujejo telo s svincem kot težko kovino.

Celična vibracija

Dr. Lakhovsky je ugotovil, da se težke kovine vežejo na celično membrano in razglasijo lastno celično frekvenčno vibracijo. Ker v celicah oslabijo njihove naravne obratovalne frekvence in valovne dolžine, jim porušijo biokemijsko ravnovesje in sprožijo celične nepravilnosti. Njegova večvalovna podpora celicam okrepi celično moč, da se lažje branijo in ustvarjajo zdrav celični podmladek, ki nadomesti bolne in poškodovane celice.

Težke kovine

Ob razstrupljanju črevesja, jeter in ledvic je pomembno tudi razstrupljanje od težkih kovin. Ekološki hren veže v telesu težke kovine, smemo ga zaužiti dve do tri žlice dnevno, da ne draži prebavil in obtočil. Rdeča pesa je odličen razstrupljevalec težkih kovin, prav tako zeleni deli ekološke industrijske HempLight konoplje. Na grobem nivoju odplavlja težke kovine iz telesa čemaž in njegova tinktura, nadaljujemo s klorelo in zaključimo s koriandrom, ki na najfinejši ravni potegne težke kovine tudi iz živčevja.