Akupresurne točke v dlaneh in zaper terapija

Akupresura dlani in meridiani >>

Vseh deset energijskih meridianov v telesu je povezanih z akupresurnimi točkami v dlaneh, stopalih in ušesih, preko katerih vplivamo na celotno telo. Akupresurne točke so dovzetne na pritisk na primer s prsti in se odzivajo na električne impulze. So bolj prevodne kot ostali deli kože in občutljive za mehansko obdelavo. Izrazito sprejemajo bioelektrične impulze zaper terapije, ki je skozi dlani najbolj učinkovita za uničevanje parazitov. Dr. Clark je delala zaper terapijo izključno z oprijemom bioresonančnih sond v rokah, ker je tako dosegala največje protiparazitne učinke.

Revitalizacija skozi akupresuro dlani >>

Električno in mehansko občutljivost dlani lahko izkoristimo za energijsko revitalizacijo. Z medsebojnim drgnjenjem dlani sprožimo energijski pretok po celem telesu. Naj postane to naša vsakodnevna navada, ki povrne razpršeno pozornost nazaj v telo. Nadaljujemo z gibi kot da si umivamo roke, dotaknimo se vsakega kotička dlani, prstov in prostorov med njimi. Gibi so prijetni in nenaporni, dovolj je nekaj sekund.

Energijsko aktivirane dlani

Roke kmalu postanejo mehke in voljne in vsrkavajo in izžarevajo več energije. Počutimo se osveženo. Z aktiviranimi dlanmi lahko oprimemo karbonske zaper sonde in se za sedem minut prepustimo še bioelektrični obdelavi akupresurnih točk medtem ko delamo zaper terapijo za uničevanje parazitov.

Stimulacija dlani v pavzi >>

V dvajset minutni pavzi med dvema zaper terapijama pa naredimo dodatno še dodatno stimulacijo dlani. Na vsaki roki staknimo konice vseh prstov skupaj. Nato se z vsemi štirimi prsti potujmo gor in dol čez cel palec skoraj do zapestja in nazaj. Za konec z vsemi štirimi prsti masirajmo blazinico v dlani med palcem in zapestjem, tako da sočasno z vsemi prsti drsimo čez njo.

Začetek in zaključek

Kratko vsakodnevno energijsko aktivacijo celotnega telesa preko dlani začnemo in končamo z drgnjenjem dlani. V rokah morda začutimo magično moč, postanejo namagnetene in njihovi gibi zaživijo svoj ples, ki se lahko še nadaljuje na unikaten način. Poživljene dlani položimo na šibki ali bolni del telesa, ki potrebuje podporo. Na primer na kolena, ramena, trebuh, vrat, oči, povsod kjer čutimo napetost in nelagodje.

Dlani na križ in ledvice >>

Aktivirane dlani za trenutek položimo na križ in ledvice in nežno a intenzivno obdelajmo spodnji del hrbta. Samo 2-3 minute takšne ljubeče vsakodnevne aktivne pozornosti s kontaktom dlani na križ in ledvice bo telo pretvorilo v večjo gibljivost in premagalo bolečine. Na dnevni ravni se lažje povrne ravnovesje zaradi enoličnih gibov med delom.
RenVin razstruplja ledvice >>
Epavin razstruplja jetra >>

Veliki krogi s kolki >>

Ko je spodnji del hrbta z dlanmi aktiviran in prebujen, lahko stopimo do kuhinjskega pulta, položimo nanj roke in se ravno toliko oprimo na njih, da se malo dvignejo ramena in razširijo rebra. S kolki pa naredimo par velikih krogov v eno in v drugo smer. Glava in noge ostanejo na svojem mestu. Medtem ko delamo velike kroge s kolki, dobijo kolena unikatno držo, ki je sicer niso deležna med vsakodnevnimi opravili.

Kolena se prekrvavijo

Kolena se med velikimi krogi s kolki energijsko odprejo in bolj vsrkavajo svežo kri. Ko zopet sedemo, položimo dlani še na kolena in krožimo čez njih z gibi kot da bi nas zeblo in bi jih želeli ogreti. S tem sprožimo v njih cirkulacijo, ki jo nujno potrebujejo, da bi nas še dolgo nosila brez bolečin. Vsa teža telesa je na njih in se zelo hvaležna, ko dobijo pravo pozornost po opravljenih dnevnih obremenitvah.

Geo impulzi Bionis in Bionizator >>

Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja so trajna prostorska spodbuda organizmu za energijsko, krvno in limfno cirkulacijo skozi ves dan in tudi ponoči, ko spimo. So podpora organizmu za izboljšanje alfa valov. Vplivajo na usklajeno krmiljenje celotnega telesa, tako da ne pride do pregorevanja in slabitev posameznih delov. Več >>

Vrhunski Alkivita zaperji v spletni trgovini >>

Zaper Zaperino terapija uničuje parazite - akupresura dlani

ZAPPER – ZAPER – ZAPERINO uspešno uničuje bakterije in parazite v telesu in ima originalne ‘pozitivne off-set’ zaper impulze po dr. Clark >>