Theta samozdravljenje

theta samozdravljenje geo impulzi Geonizator - Zapper Zaper Zaperino

Theta samozdravljenje

Theta frekvenca 3Hz

Theta frekvenca 3Hz je na meji med theta in delta in ima posebne lastnosti. Schumannov učenec dr. Konig jo je intenzivno raziskoval. Delta in theta frekvence pod 3Hz se skozi Zemljo širijo boljše kot skozi atmosfero.

V naravi podnevi prevladuje alfa signal Schumannove resonance, ki ponoči zaradi nižje temperature nekoliko oslabi. V nočnih urah pa se mu pridruži še zelo nežen naravni Zemljin 3Hz frekvenčni signal na meji med delta in theta bioritmom.

Žal sodobne stavbe deloma zavirajo dostop subtilnih naravnih energij, zato je krepčilni dodatkek želenih frekvenc v stanovanjih zelo dobrodošel. Zvezna nastavitev frekvenc Geonizatorja v območju 2-24Hz pokriva delta, theta, alfa in beta bioenergijske valove.

theta samozdravljenje geo impulzi Geonizator 3Hz

Alfa valovi pospešujejo

Alfa razpon valov 8-10Hz pospeši reakcijski čas v organizmu in je zelo ugoden za revitalizacijo. Energijske zastoje požene v cirkulacijo, da telo lažje najde bolj zdravo stanje v novem, bolj zdravem ravnovesju.

Tudi v miselnem procesu smo bolj inspirativni, ustvarjalni in odprti preboju novih rešitev na unikaten način. Prebujajo in ustvarjajo se srečne nevronske povezave, ki so zaradi mnogih pritiskov zastrte, prikrite in latentne nekje v ozadju.

Theta valovi upočasnjujejo

Frekvenca 3Hz na meji med delta in theta pa dokazano upočasni človeške reakcije. V človeškem telesu nastopi po delovanju alfa stanja, ko je to že ustvarilo podlago s pospešitvijo vitalnih reakcij in tudi nevroloških odzivov.

3Hz theta upočasnitev človekovih reakcij po pospešeni alfa revitalizaciji ima nadaljnji zdravilen učinek. Ko se nevrološka in biokemijska aktivnost telesa utiša, pride do poenotenja v globljem resonančnem sozvočju telesa in duha.

Telesno in duševno poenotenje avtomatično iztisne motnje in šume v delovanju telesa in duha. Brišejo se nepravilnosti in telo se vrača v avtentično ravnovesje, ki je bolj pristno in prijazno za življenje.

Stari in novi nevrološki zapisi

Ko se v nadaljevanju vrnemo v običajno beta budno stanje, se zaradi nevroloških zapisov spomina mešajo stari zapisi z novim očiščujočim stanjem. Zato je ključen tudi zavesten pristop, ki daje prednost novemu in je pripravljen na opustitev starega.

To je idealno stanje za ustvarjalen korak naprej v novo pot in istočasno proč od utesnjujočih starih zamer in neželenih stanj, ki nikomur ne koristijo. V blagodejnem theta stanju se v stimulaciji frekvence 3Hz lažje notranje reorganiziramo v novo, bolj prodorno polje življenja, ki lahko prinese več zdravja in več dobrega.

Izgradnja nevronskih povezav

Theta samozdravljenje pomaga pri preraščanju nezdravih navad, bolečih občutkov in zagrenjenih negativnih misli, ki sprožajo nepravilnosti v biokemijskih odzivih telesa. Sočasno z nadomeščanjem starih poti in obnavljanjem zdravih nevronskih povezav, da te lažje zaživijo in se utrdijo znotraj nas v novi luči in ustvarjalnem videnju življenja.

Theta samozdravljenje lahko odpre prehodne viharje v telesni in duševni reorganizaciji biokemije in nevrologije. Kot pri generalnem čiščenju stanovanja se najprej lahko dvigne prah in videti je še bolj razmetano. Želja po čistem domu nas žene naprej, da vztrajamo pri pospravljanju.

Theta samozdravljenje je globinska metoda čistilne in razstrupljevalne revitalizacije telesa in duha, ki preoblikuje telo na celični ravni in vzpostavlja nove nevronske povezave. Te omogočajo pretočen pristop življenju, ki nam povrne dar zdravja in dobrega, bolj varnega počutja.

Sanje in hipnoza

Theta stanje doživljamo ponoči med spanjem ko sanjamo. Takrat smo odprti globoko v podzavesti na način, kamor podnevi sicer ne sežemo. Čutimo pa krmiljenje podzavestnih programov v svojem življenju, ki nas lahko vodijo po poteh, ki jih ne želimo. In sprožajo odzive, ki nam ne koristijo.

Theta stanje je aktivno tudi med hipnozo. Takrat smo bolj dovzetni, da na podzavedni ravni sprejmemo nove in bolj očiščujoče življenjske usmeritve. Ki jih sicer z voljo v budnem stanju zlepa ne bi mogli ponotranjiti in zaživeti.

Dnevno sanjarjenje

Theta stanje je lahko odprto tudi v dnevnem sanjarjenju o novih načrtih. Ponavljajoče dnevno sanjarjenje velikokrat odpre točno tiste poti, o katerih smo tako globoko razmišljali, vlagali vanje energijo in jih želeli.

Spontano dnevno sanjarjenje je lahko vdajanje svojim prirojenim ali pridobljenim šibkostim v duhu življenja po minimalnem odporu. Zato moramo biti v takšnih dnevnih sanjarjenjih rahlo previdni, ker lahko vodijo na stranpoti, ki jih v resnici ne želimo.

Neoporečnost

Merilo za zavestno usmerjanje dnevnega sanjarjenja v theta samozdravljenju so moralno etične vrednote. Te nas z okoljem povezujejo, vključujejo na ustvarjalen in nov način in nas ne zapirajo v temne skrivnosti, za katere ne želimo, da se kdajkoli razodenejo.

Vrednota je iskreno raziskovanje dejanskega stanja brez da nasedemo svojim in tujim puhlicam in lažem. Potem je krotkost, da ne podpihujemo agresije, zadirčnosti, nastrojenosti in napetosti. Temveč da iščemo načine, ki odzračijo v bolj krotke vode.

Naravnanost na pošteno, ustvarjalno in unikatno delo gradi novo in bolj zdravo življenje, ki ga iščemo in želimo. Zmernost brez prehudih pretiravanj je krona prave poti, prav tako sožitje z okoljem v skupno dobro.

Schumannovi geo impulzi odpirajo theta

Theta samozdravljenje je bolj učinkovito, kadar smo vsaj mesec, dva ali tri pod stalnim Schumannovim impulzom Bionisa ali Bionizatorja. Schumannovi geo impulzi počistijo pot in pripravijo telo na prehod skozi alfa stanje v vse globlje procese.

Za theta samozdravljenje udobno sedemo ali ležemo v neposredni bližini Geonizatorja za vsaj četrt do pol ure. V notranjosti v tem času odložimo vse vsebine in premlevanja na kasnejši čas. Čim se vedno znova pojavijo misli, jih vedno znova odložimo na kasneje.

Geonizator za theta samozdravljenje na gumbu nastavimo na 3Hz. Tudi če v tem času zaspimo in theta seansa traja dlje kot smo pričakovali, je to zelo blagodejno in krepčilno. Važno je le, da se preveč živahno ne vdamo razmišljanjem in podoživljanjem, da preveč 'ne dolivamo'.

Elektroterapija Zaper Vitastas na 8Hz z izbrano močjo

Geo impulzi Geonizatorja so magnetni impulzi, ki se širijo skozi prostor. Geo frekvenco 8Hz za uvodne alfa valove pa si lahko nastavimo tudi na Elektroterapiji Zaper Vitastas, pri kateri skozi bolj občutljive akupresurne točke v dlaneh prodirajo v telo električni tokovi s theta frekvenco.

Geo frekvenco 8Hz na Elektroterapiji Zaper Vitastas za alfa valove lahko z desnim gumbom okrepimo v jakosti do meje ko so nam električni impulzi še prijetni in udobni. Tudi v tem primeru se namestimo tako, da lahko ob terapiji počivamo.

Elektroterapija Zaper Vitastas se sama izključi po 5-10 minutah. Nato ugasnemo še glavno stikalo na čelni plošči in terapijo lahko še nekajkrat ponovimo do skupnega časa okoli pol ure. Prav tako je lahko v naši bližini še Geonizator, z vrtljivom gumbom nastavljen na theta frekvenco 3Hz.

Osvobajanje občutkov

Theta terapija nam pomaga bolj sistematično preiti skozi razna neusklajena notranja stanja, ki jih sicer zavestno težje 'predelamo' in se jih 'osvobodimo'. Iz globine notranjosti pa neželeni pritiski in zavore energijskih tokov v telesu in občutkih motijo zdravo biokemijo in vržejo življenjske sisteme iz ravnovesja.

Vzrok vseh bolezni je nevednost, ki se kaže kot napaka v mišljenju in bolečih, eksplozivnih ali potlačenih občutkih. Sprava v srcu zahteva ljubezen in voljo do življenja v zavedanju minljivosti in da nič ni za večno.

Potem si lažje najdemo sorodne poti, zajezdimo zdrav ustvarjalni tok in srečamo dobre ljudi, na katere pa se ne navezujemo prekomerno, da ne bi zopet izgubili sebe. Občutja in misli se pomirijo z aktivnostjo za zdrav korak naprej in pripravljenostjo začasno odložiti to, kar na prvo žogo ni rešljivo.

Aktivnost v dobri smeri

Naša pot je del globlje vsidranosti v življenje, zato čisto vsega ne moremo takoj spremeniti. Važno je, da smo aktivni v dobri smeri življenja, ki daje nam enako veljavo kot okolju. Kaj pa to pomeni 'nam', pa je treba šele ugotoviti, da ne podležemo lastni nižji naravi.

Theta samozdravljenje nam pomaga korak bližje k sebi v odstiranje svoje prave narave in življenjske danosti. Pomaga ustvarjalno preoblikovati življenje, uspeti in ozdraveti. Ali pa doseči sanjski cilj, ki ni kar tako na dosegu roke.

Nalaganje dobrih občutkov

Pomembno je, da ponotranjimo dober star notranji občutek varnosti: 'Vem, kako je biti varen, ljubljen in popolnoma sprejet od življenja.' Bolezni so posledica manjka tega notranjega občutka ljubljenosti in sprejetosti, zaradi česar se podre hormonsko, nevrološko in čustveno in telesno ravnovesje na biokemijski ravni.

Bolezni lažje odidejo, ko razplamtimo in znova naložimo občutek popolne sprejetosti. Najprej znotraj sebe samega, nato pa se občutek popolne sprejetosti utrdi tudi v odnosu z drugimi ljudmi okoli nas. Kljub temu, da se je to nekoč zdelo, da smo ogroženi, v novo ustvarjenem življenju v resnici nismo več, temveč smo svoj kreator svojega življenja skupaj s stvarnikom.

Zaper Zaperino na 8 Hz

Zaper Zaperino terapija z uničevanjem parazitov sprošča občutke, ker je v telesu manj parazitov in njihovih toksinov, ki velikokra motijo tudi živčni sistem. Z redno 8Hz Schumannovo nastavitvijo je 8Hz Zaper Zaperino terapija odličen uvod v theta terapijo z Geonizatorjem na 3Hz. Telo se odpre zastrupljanju in prestrukturiranju na telesni in duševni ravni.

Bioelektrični zaper tokovi telesu dajejo aktivacijsko energijo za preporod v primeru da so nosilci Schumannove 8Hz frekvence. Tudi geo nastavitev Zaper Zaperino ravno tako uniči viruse, bakterije in parazite, obenem pa ima še mnogo drugih zelo koristnih učinkov obnove vitalnega ravnovesja v telesu. Schumannovo geo nastavitev 8Hz ima tudi Zapper-Geo.

Detektos signalizira sevanje

Za theta terapijo izberimo v domačem okolju prijeten kotiček, ki ni na udaru električnega sevanja kablov, vtičnic in električnih naprav. Prekomerno električno sevanje nad 10V/m, ki sproža nepravilne odzive celičnih in nevroloških procesov v telesu, lahko v stanovanju detektiramo z Detektosom. Detektos primemo v poljubno roko in v času meritve s palcem ves čas držimo črno tipko. Hodimo po stanovanju ob zidovih in električnih napeljavah.

Kjer izmenično električno polje presega 10V/m, Detektos opozarja z zvočnim in svetlobnim signalom. Theta samozdravljenje je zelo subtilen proces, zato se udobno namestimo v kotiček, kjer izmenično električno sevanje NE presega predpisane vrednosti 10V/m. Tako energijski, celični in nevrološki procesi samozdravljenja potekajo bolj pretočno.