Theta terapija GEONIZATOR

Theta terapija theta samozdravljenje ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo Zaper Zaperino

Theta preobrazba

Theta frekvenca 3Hz ima posebne lastnosti. Na meji theta in delta spodbude možganske aktivnosti ima globok vpliv na zmožnosti pozitivne preobrazbe podzavesti. Osvežuje in resetira stare vzorce doživljanja in jih nadomesti z bolj življenju prijaznimi v preseganju utesnjujočih čustvenih in mentalnih okvirjev.
Schumannov učenec je ugotovil, da je atmosferska theta frekvenca 3Hz naravno bolj prisotna ponoči. Kot del nočnega Zemljinega bioritma se dopolnjuje s Schumannovo frekvenco 8Hz, ki je zaradi zaradi višjih temperatur v povprečju močnejša podnevi.

Nalaganje občutkov

Na začetku theta samozdravljenja s frekvenco 3Hz vedno najprej naložimo dobre občutke varnosti in pomirjenosti. To naredimo z notranjim spominom sproščenega doživljaja, v katerem smo se kdaj počutili varno, ljubljeno in svobodno. Vstopimo v ta občutek in ga doživljamo z vsemi čuti v sedanjosti. To gradi nove nevronske povezave v možganih.
V doživljanju varnosti se spominjamo: 'Vem, kako je biti popolno varen, ljubljen in sprejet.' V theta valovih se ti občutki usidrajo z rednim podoživljanjem. Osvetlijo in zbledijo neželene vzorce, ki so nastali v odsotnosti tega za življenje ključnega izkustva.

Theta terapija vibracijsko samozdravljenje

Theta spanje

Ob theta impulzih Geonizatorja 3Hz lahko bolj blagodejno zaspimo, pri tem pa je notranja ustvarjalnost aktivna skozi sanje ali ustvarjanje nove vizije življenja. V dnevnem theta sanjarjenu se notranje naravnamo na aktualen življenjski cilj ali ozdravitev.
Konstruktivno potujemo skozi vse potrebne korake, ki čakajo naših dejanj in angažiranja. Tako pripravljen teren ustvarja globoko theta spremembo v nas samih, da bolj začutimo in spontano naredimo prave korake v želeni smeri in nato vsak dan vsa naslednja, majhna in velika ustrezna dejanja.

Theta osredotočenost

Naučimo se odprto osredotočati na vsak vmesni korak k novemu življenjskemu stanju v uresničevanju vizije. Ta se v dobrem občutku na izkleše za vsak detajl. V globokem theta 'razmišljanju' dnevnega ali nočnega sanjarjenja lahko doživljamo hipnotični privlak sveže intuicije.
Nove poti se v theta preobrazbi odpirajo v sozvočju z dograjevanjem vizije in dejanj. Intuitivno navdihuje nov pristop, ki presega osebnostne omejitve in pretekle izkušnje. Polagoma se izvijemo iz pogojenosti in ob trudu in delu za realizacijo zaplujemo na unikatnem ustvarjalnem valu.