Vibracije in zelišča

Lakites-vibracijsko-samozdravljenje SPAGIRIKA, vibracije in zelišča ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo

Vibracije in zelišča

Telo potrebuje energijsko vzdrževanje enako kot biološke učinkovine zelišč in hranil. Življenje je energija in materija, oblikovana z informacijsko esenco Teslovih skalarnih valov. Izumitelj večvalovnega oscilatorja dr. Lakhovsky je kot zdravnik in raziskovalec v svojih knjigah razložil življenje kot brezpogojno napajano z obdajajočim morjem energije. Telo se hrani z energijo okolja in jo presnavlja za svoje vitalne procese. Tega največkrat niti ne opazimo, ker človek v svojem telesu nima vgrajenih senzorjev za pretežni del elektromagnetnega spektra. Občutimo pa energijski primanjkljaj, kadar presnova energije ne poteka optimalno, v obliki utrujenosti in bolezni.

Energijski akumulatorji

Telesne energijske akumulatorje polnimo z vsestranskim in zavestnim življenjem, ki vključuje modro uporabo vibracijskih naprav. Lakites po dr. Lakhovskem oddaja dragocene večvalovne oscilacije, ki vračajo celicam izgubljeno moč in polnijo njihovo biopolje, da se okrepijo in zaživijo. Lakites vzdržuje in obnavlja energijsko polje telesa, da ne zbolimo oziroma da lažje in hitreje povrnemo izgubljeno ravnovesje. Telo je z vseh vetrov tudi pod pritiskom elektrosmoga, ki ga ne zaznavamo in neposredno ne občutimo njegovih agresivnih vplivov. Na daljši rok mobiteli in računalniki puščajo svojo sled na našem telesu, ki se spreminja vse dokler oslabitve ne postanejo vidne v obliki bolezni. Danes v naseljih skoraj ni neokrnjenega kotička, kamor bi se lahko varno skrili pred udarnim tehničnim sevanjem. Kadar smo na meji, da nas kaj podre, je Lakites dragocen prijatelj, ki nam pomaga obnavljati zaščitno celično energijsko polje.

Spagirična zelišča

Naše telo potrebuje za popravilo škode tudi unikatne gradnike iz zaužitih bioloških učinkovin. Spagirični pripravki specialno zapolnijo primanjkljaj zdravilnih snovi iz rastlin za vse vrste težav. So zelo kompleksni, raznovrstno sestavljeni in bogati v svojem delovanju. Za spoznavanje spagirične doktrine je bil 12.oktobra 2019 prvi kongres v Sloveniji z glavnim predavateljem alkimistom dr. Dominick Cannillo >>

Zaper Zaperino terapija

V trenutkih šibkosti nas napadejo virusi, bakterije, mikrobi in drugi paraziti. V kratkem času se lahko silno razbohotijo. Zaper Zaperino terapija nam pomaga ostati na nogah, skrajšati čas motnje in pospešiti obnovo imunskega sistema. Z uničenjem parazitov zmanjša tudi njihove toksine in telo se lažje obnovi.