Zdravilni zvoki in petje

PETJE zdravi še posebej koralno - skupaj s Schumannovimi geo impulzi Bionis 8Hz

Izvorni toni

Solmizacijski glasbeni zlogi DO, RE, MI, FA SO, LA, ki smo se jih učili v osnovni šoli so elementi tonske lestvice. Vsak ton nosi svojo frekvenco, ki je odvisna od načina uglasitve. Včasih so uglaševali z metodo intonacije čistih intervalov med vsako noto ('Just intonation').

Šest tonov

Ponazorjeno s KLAVIRJEM so aktualne samo BELE oziroma barvne tipke, ker predstavljajo CELE TONE, brez vmesnih POLTONOV na ČRNIH tipkah klaviature. Zvoki v takšni glasbi so bolj čisti. Nekoč so uporabljali samo PRVIH 6 TONOV in sicer DO, RE, MI, FA SO, LA, ki so osnova starodavnega KORALNEGA PETJA v duhovne in zdravilne namene.

PETJE zdravilno koralno skupaj s Schumannovimi geo impulzi Bionis 8Hz za alfa valove

Zdravilnost

DALJŠE PETJE prvih šest celih tonov v matematičnem razmerju celih številk brez višajev in nižajev ustvarja v telesu zdravilno senzacijo in globoko usklajeno duhovno izkušnjo ALFA valov. Poenotita se obe možganski polovici in celotno telo se zdravilno resetira v ALFA valove.

Video 2,5 min

Zdravilno KORALNO PETJE poslušamo z zaprtimi očmi, sproščeno, udobno in z Bionisom pri sebi za dodatno spodbudo ALFA valov s Schumannovimi geo impulzi. Poslušamo samo ko si to res želimo in smo razpoloženi za preproste in umirjene melodije koralnega petja. Nikoli se ne silimo, kadar ni pravi trenutek. Na ta način so najboljši rezultati. Kratko melodijo lahko večkrat ponovimo, vse dokler nam ustreza.

Resetiranje

S pravilno uglašenimi zvoki solmizacijskih zlogov telo izvrže vse energijske motnje, ki so breme počutju in ozdravitvi. Kot star omet začne odpadati vse, kar se na organizem neželeno nalepi v mnogih življenjskih preizkušnjah in čustvenem neravnovesju.

Koralno petje

GREGORIJANSKI KORALI so enoglasno melodično petje iz 7.stoletja, ki je dobilo ime po papežu Gregorju Velikem v letih 594-604, soustvarjalcu koralnega petja. KORALNO PETJE pri mašah je poglobljena MEDITATIVNA tehnika, ki prevzame in angažira celega človeka.

Alfa valovi

Poslušanje koralnih zvokov v poslušalcih in pevcih budi globino alfa valov in zdravilnega usklajevanja telesa in duha. Enoglasje s presledki tišine med vrsticami je v odmevu od zidov zvenelo kot večglasje, pri čemer je prihajalo do resonance zvoka.

Prvi zapis

Kasneje se je koralno petje razvilo v večglasje in postalo temelj zahodnoevropske glasbene tradicije kot veliko duhovno in kulturno bogastvo. V 11.stoletju je solmizacijske glasbene zloge vpeljal Guido iz Arezza in jih označil z začetnimi črk himne gregorijanskih menihov v latinščini: UT (DO), RE, MI, FA SOL, LA.

PETJE koralno je zdravilno - skupaj s Schumannovimi geo impulzi Bionis s frekvenco 8Hz

Latinski verzi

Ut queant laxīs    resonāre fībrīs
ra gestõrum  famulī tuõrum,
Solve pollūtī      labiī reātum,
Sancte Iõhannēs.

Ali drugače zapisano: Ut = Do, Re, Mi, Fa So, La

Ut queant laxis
Resonare fibris
Mira gestorum
Famuli tuorum
Solve polluti
Labii reatum
Sancte Iohannes

Prevod verzov

V prevodu se ta začetni del srednjeveške himne gregorijskega korala, posvečene Janezu Krstniku, glasi:

Tako da bodo lahko služabniki z razrahljanimi glasovi,
Odprli čudesa svojih dejanj,
Očistite krivdo z naših madežev,
O sveti Janez.

Ustno izročilo

Koralno petje se je več kot štiri stoletja prenašalo po ustnem izročilu, preden je bilo v 11.stoletju zapisano v note v obliki prve solfeggio glasbene lestvice. Šest osnovnih tonov ali solmizacijskih zlogov je bilo uglašeno na prvotni način skoraj do 16.stoletja.

Moderno

Kasneje se je koralno petje spreminjalo v večglasju, načinu uglasitve solmizacijskih zlogov ali solfeggio tonske lestvice in vpeljavi dodatnih elementov tonskih kombinacij. Prvotna oblika koralnega petja je do sedaj skoraj povsem izginila iz uporabe pri cerkvenih svečanostih.

Šest frekvenc

V mistični izkušnji je dr. Joseph S. Puleo ponovno odkril šest originalnih frekvenc koralnih zvokov v Knjigi števil v Svetem pismu in jih zabeležil z ustreznimi zvočnimi frekvencami: 396Hz, 417Hz, 528Hz, 639Hz, 741Hz, 852Hz.

Čudovit glasbeni video 3 ure za ozadje pri sproščanju ali počitku. RDEČA. Osvobaja občutke krivde in strahu, uniči nezavedne blokade.

Video 9 ur za spanje. ORANŽNA. Razrešuje situacije, podpira spremembo in razblini negativnost.

Čudovit video 3 ure za samozdravljenje. RUMENA. Spodbuja transformacijo, čudeže in obnovo DNK.

Video 2 uri za medsebojne odnose. ZELENA. Odpira povezovanje in harmonijo.

Video 3 ure za prebujanje intuicije. MODRA. Privlači pozitivno energijo in razstruplja od toksinov in mikrobov. Paše k zaper terapiji >>

Video 4 ure za odpiranje vizije. INDIGO MODRA. Preseganje skrbi in strahu, čustvena stabilnost in višje dimenzije.

Učinki

  • Zvočne frekvence gregorijanskega korala po izvorni solfeggio lestvici šestih solmizacijskih zlogov pritegnejo v telo in duha naravne alfa valove z osemherčno Schumannovo frekvenco.
  • Že dvominutno poslušanje koralnega petja skupaj s Schumannovim resonatorjem Bionisom na grodnici še toliko bolj spodbuja zdravilno resetiranje telesne energije v zdravilne namene.
  • Bionis je neposredni oddajnik Schumannovih geo impulzov 8Hz brez neželene bluetoth povezave. Deluje izključno krepčilno in brez bluetoth motnje, ki pokvari zdravilno energijo.

Samozdravljenje

Zvočne frekvence originalne solfeggio lestvice koralnega petja skupaj s Schumannovimi geo impulzi Bionisa odpirajo pretok življenjske sile skozi energijske meridiane in telesna energijske centre ali čakre.

Postopek

Udobno sedemo ali ležemo za nekaj minut. Bionis položimo na grodnico in vklopimo koralno petje za vsaj 2-3 minute. Med poslušanjem zberemo pozornost na predel srca in naredimo po tri dolge vdihe in izdihe vsakega vsaj po pet sekund. Izdih naj bo malo daljši kot vdih.

Impulz srca

Srce ima svoj lastni živčni sistem, ki v sproščenem alfa stanju pošlje povratni signal v možgane. Ti pa na tej osnovi preko hormonov, živčevja in zavesti obnavljajo, regulirajo in aktivirajo zdravilno telesno biokemijo in s tem tudi počutje.

Dober občutek

Na ta način se odpre naravna življenjska intuicija in nas z dobrim občutkom vodi skozi viharne čase ozdravitve in reševanja vsakodnevnih življenjskih izzivov. Čustveno in mentalno se pomirimo v zdravi spravi z življenjem.

Prvotna uglasitev

Lažje stopimo korak naprej v soustvarjanje bolj skladnega občutka življenja, ki je bližje nam in bolj prijazen do telesa. Alfa valove vzbuja tudi glasba z naravno uglašenostjo na 432Hz. V sedanjem času je uglasitev umetna na 440Hz, ker pri višanju frekvence godala boljše zvenijo.

Hormoni sreče

Glasba z naravno uglašenostjo na 432Hz prav tako spodbuja v telesu nastajanje serotonina, dopamina, endorfinov kot hormone sreče, zdravja in dobrega počutja.

Video 6 ur za vzbujanje hormonov sreče in zdravo biokemijo.

Bineuralni zvoki

Za telo so zelo blagodejni tudi bineuralni zvoki, pridruženi v gornjem videu. Bineuralna glasba se najboljše posluša stereo s slušalkami, pri čemer je v glasbo vtkana mala razlika med frekvenco na levem in na desnem ušesu. Ta mala frekvenčna razlika še dodatno sinhronizira možgane, iz katerih so vodeni vsi življenjski procesi.

Delta spanje

Delta Ocean pa se s spodbudo delta valov globokega spanja z neposredno delta frekvenčno podporo odlično pridruži 432Hz zvokom, prirejenim za globoko spanje. V nočnem počitku se telo bolj regenerira z večjim odmerkom delta valov. Znano je, da so starejši ljudje v spanju prikrajšani za delta valove, ki se z leti vse bolj izgubljajo vse dokler popolnoma ne izginejo.

Čudovit video valujoč ocean z nočnim obzorjem, 10 ur za spanje z naravno uglasitvijo na 432Hz.

Melatonin

Delta valovi se izgubijo zaradi mnogih adrenalinskih stresnih odzivov telesa, ki izničijo razne hormone sreče vključno z melatoninom, ki je hormon spanja. Vsak večer se naravno ustvarja melatonin za globoko spanje, če le nismo v živčnem sistemu preveč vznemirjeni.

Modra svetloba

Spanju nasprotuje tudi modra svetloba računalnikov in pametnih telefonov. Ker je tega danes preveč, si za kvalitetno nočno regeneracijo pomagamo z neposrednimi delta valovi Delta Ocean, ki mu lahko pridružimo še na 432Hz naravno uglašene zvoke za spanje v gornjem videu.

Bionis

Bionis se z alfa spodbudo s Schumannovimi  geo impulzi odlično usklajuje tudi pri poslušanju instrumentalne glasbe, prirejene na vsako od izvornih šest solfeggio frekvenc 396Hz, 417Hz, 528Hz, 639Hz, 741Hz, 852Hz. Imamo ga v svoji bližini, kadar pa poslušamo glasbo.

PETJE za samozdravljenje, Tesla in Schumann - Bionis je vir geo impulzov

Geonizator

Med počitkom pa položimo Bionis na grodnico enako kot pri poslušanju koralnega petja. Poslušanje vseh šestih solfeggio frekvenc lahko oplemenitimo tudi s theta samozdravljenjem z Geonizatorjem. Vseh šest izvornih sofeggio frekvenc skozi alfa valove odpira globlje nivoje theta podzavesti.

PETJE skupaj z GEONIZATORJEm za theta samozdravljenje

Theta preporod

Med poslušanjem imamo v notranji zbranosti na preporod v zdravju, počutju in življenju ob sebi Geonizator, nastavljen na 3Hz. Nežno osredotočeni na življenjsko spremembo, ki jo želimo doseči, pustimo odprto miselno in čustveno polje za izvorno preoblikovanje starih vzorcev v učinkovito ustvarjalnost iz novih zornih kotov.

PETJE za samozdravljenje in Zaper Zaperino frekvence - Bionis

Vibracijska biokemija

Vibracijska frekvenčna terapija Bionis, Bionizator, Delta Ocean in Geonizator ob poslušanju naravnih zvokov odpira nova obzorja življenja in omogoča mišljenje, občutenje, dejanja in telesno biokemijo s preseganjem omejujočih podzavestnih vzorcev in celičnih procesov.

PETJE in Zapper Zaper Zaperino terapija za vibracijsko samozdravljenje in frekvenčno uničevanje virusov, bakterij...