Pravi pelin odpira vrata k ozdravitvi

Božidar Žerjav in pravi pelin tinktura in črni oreh

Pelin in zaper terapija

Dr. Clark je izbrala PRAVI PELIN kot tradicionalno podporo k zaper terapiji. Neposredno uničuje PARAZITE v prebavilih in črevesju, kamor zaper terapija ne posega. PRAVI PELIN odpira vrata samozdravilnega procesa, da lahko steče prenova duha in telesa.
*
S svojim RAZKUŽILNIM delovanjem izrecno na ŽIVČEVJE je PRAVI PELIN katalizator ali posrednik, ki v globini človeka odpira pomirjeno in stabilno valovno dolžino, v kateri se lahko zares odvija revitalizacija. V človeku odpira čustvene in duševne potenciale, da v telesu lažje stečejo procesi prenove.
Dr. Clark in zaper frekvence >>

Pelin in paraziti v živčevju

Na telesni ravni pelin s svojo močjo uničuje PARAZITE povsod po telesu in tudi v skritih kotičkih, kamor se zatečejo, kadar so ogroženi. PELIN ima izjemne lastnosti uničevanja parazitov tudi v živčevju in možganih. Spodbuja rast zdravih celic v živčevju in možganih za obnovo pri nevrodegenerativnih boleznih. Notranje stanje se lažje stabilizira in odpre za samozdravilne frekvence. Pelin ima zelo zdravilen in krepčilen vpliv na živčevje. Paziti moramo le, da ga ne uživamo preveč naenkrat, predolgo brez presledka ali pa namočenega v premočnem alkoholu. Pelinovi pripravki morajo biti skrbno odmerjeni.
Božotove dobrote >>

Božotove dobrote

PELIN lahko varno in pravilno odmerjeno uživamo v obliki tinkture. V zeliščni ponudbi Božotove dobrote zeliščarja Božidar Žerjav na Pohorju je 50 ml steklenička PELINA na voljo skupaj s 100 ml stekleničko črnega oreha za 12 eur plus poštnina. Vsa zelišča so pridelana v neokrnjenem ambijentu narave na 500 metrov nadmorske višine, z ljubeznijo, skrbjo in požrtvovalno nego.
Več o tinkturah črni oreh in pelin >>

pelin, crni oreh, klincki in Zaper Zaperino terapija za unicevanje parazitov

Uživajmo pelinove lističe

PELIN si lahko posadimo doma ali pa ga že imamo. V avgustu cveti in je čas, da se poreže do pol metra višine in posuši. Od pomladi do jeseni lahko trgamo drobne in razvejane sive lističe pelina za uživanje sveže zeli. Razvejan PELINOV listič damo v usta, ga z zadnjimi zobki malo zgrizemo in poplaknemo z vodo. Na ta način ne čutimo njegove polne grenkobe in ga lahko nemoteno zaužijemo tudi v obliki sveže zeli. Ta vsebuje tudi encime, klorofil, minerale in vitamine in je zakladnica iz repertoarja surove oziroma žive hrane, bogate z antioksidanti.
Za razkisanje >>

pelin in Zaper Zaperino terapijaPelin in tujon

Zdravilne učinkovine PELINA kot je TUJON so topne predvsem v alkoholu. Zato je uživanje pelinove tinkture občasno skozi vse leto skoraj nujno za vzdrževanje organizma v odprtosti samozdravilni energiji. Obenem pa za uničevanje parazitov v črevesju in prebavilih, kamor zaper terapija ne posega. Zelo pomembno je, da je alkohol pravega odstotka, da je pelinov pripravek učinkovit in obenem brez da bi organizmu škodoval zaradi predoziranja. Dnevno zadostuje 15 kapljic pelinove tinkture iz ponudbe Božotove dobrote in to na dan zaper terapije. Vzamemo jih skupaj s 30 kapljicami tinkture črnega oreha in enim bio klinčkom.
Tinkturi >>

1x 10-15 kapljic pelina

Največja dovoljena količina pelinove tinkture iz programa Božotove dobrote je 3x 10-15 kapljic dnevno. To velja predvsem, kadar smo bolni in šibki, sicer pa zadostuje jemanje pelina le 1x dnevno in to vselej na izbrani dan zaper terapije. Pelinovo tinkturo lahko vzamemo na tešče ali po obroku, vseeno kateri del dneva. Odlično je, da vzamemo vsakič drugače. Pelinova tinktura se na daljši rok ne priporoča jemati na tešče, če potem v doglednem času ne sledi obrok. Večji učinek razvije pelin, če ni povezan z neješčnostjo ali postom, ampak z normalnim uživanjem hrane. Deluje na povrnitev izgubljenega apetita in želje po normalnem prehranjevanju.
Pravi tinkturi >>

Podpora duševnosti

Polni učinek razvije pelin, kadar ga zaužijemo istočasno s tinkturo črnega oreha in bio klinčka. Je eliksir za črevesje in živčevje, dva temeljna sistema za obnovo telesa in duha. Dr. Clark je v protiparazitnem programu izbrala PRAVI PELIN kot eno najbolj osnovnih zdravilnih zelišč, ki se celostno vključijo v zdravilni proces.
* PRAVI PELIN s svojo močjo pomaga duševnosti, da se pravilno poveže v sodelovanje s telesnim okrevanjem. Regenerira in razstruplja vitalne elemente ŽIVČEVJA in MOŽGANOV.
Psihosomatski relaks >>

pravi pelin in Zaper Zaperino unicita parazite

Pelin in zaper

PRAVI PELIN in zaper terapija sta nerazdružljiv par. Sodelujeta in pomnožujeta ugodne učinke sproščanja samozdravilnih sil v telesnem biopolju. Obenem pa na najbolj grobi ravni vsak iz svoje strani uničujeta PARAZITE kot končne povzročitelje bolezni. Da bi paraziti globalno zapustili telo in se ne bi več povrnili, se razstrupljamo še z globinskim čiščenjem jeter in ledvic po dr. Clark:
Čiščenje jeter po dr. Clark >>
Čiščenje ledvic po dr. Clark >>
Čiščenje črevesja po dr. Clark >>

Oksidativna obremenitev

Zaper terapija uniči parazite in bakterije, ki skozi črevesje pronicajo v krvni obtok. Znotraj črevesja pa uniči parazite PELIN skupaj s tinkturo črnega oreha in bio klinčkom. Vsa tri zelišča so tudi antioksidanti, ki zmanjšajo obremenitev tako imenovanega oksidativnega stresa v telesu. Oksidativni stres je prevlada prostih radikalov nad antioksidanti. Prosti radikali nastajajo v telesu v presnovi, boleznih, poškodbah, bolečih čustvih, nepopolni prebavi, nezdravem okolju zrak-voda-hrana in duševnih in telesnih preobremenitvah. Prosti radikali so agresivne snovi, ki napadajo zdrave celice, oksidativno obremenjujejo telo in nujno potrebujejo dovolj antioksidantov za svojo nevtralizacijo.
Prosti radikali >>

Antioksidanti

Izjemna naravna antioksidantna podpora telesu pa je tudi bio mešanica ingver, kurkuma in čili v razmerju 30g ingverja, 60g kurkume in 1-2 g čilija. Njena specialnost je, da obenem zavira vnetni COX encim in s tem tiha vnetja v telesu. Tiha vnetja so skupaj z oksidativno obremenitvijo s prevlado prostih radikalov nevidni povzročitelji nadaljnjega razvoja vseh oblik bolezni in zakisanosti.
'Sveta trojica' zavira vnetni COX encim >>
Kurkuma >>
Ingver >>
Čili >>

PRAVI PELIN za zdravje je naravno razkužilo Tesla-Zaper-Geo vibracije