Schumannovi geo impulzi 8Hz

Geo impulzi 8Hz Schumannova samozdravilna ALFA vibracija ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo

Varuh življenja 8Hz

Frekvenca Schumannove resonance 8Hz vzpostavlja v telesu energijsko jin – jang ravnovesje vseh življenjskih sistemov. Tokovi misli, čustev, zavesti in snovi se v organizmu pomirijo v složnem opravljanju nalog na vseh nivojih telesne in duševne aktivnosti in odganjajo nelagodja in bolezni.
Geo impulzi Bionis in Bionizator v bioritmu Schumannove frekvence 8Hz sproti popravljajo energijska odstopanja od normalnih življenjskih parametrov. V možganih izboljšajo ustvarjanje samozdravilnih ALFA valov, ki v raznih življenjskih okoliščinah odpirajo nove poti v izražanju polnega življenjskega potenciala na vseh področjih.

Alfa samozdravljenje

Osemherčna usklajenost s planetom Zemlja je napajalnik eliksirja, skozi katerega dotekajo v telesne sisteme sveže vitalne moči za vsakodnevno plodno premagovanje izzivov. Narava ima na voljo veliko adutov skozi svoje ALFA zakonitosti, s katerimi vstopimo v nov svet izboljšanja telesnega in duševnega zdravja.
Več ALFA valov pomeni več vitalnosti, pospešeno regeneracijo organizma in bolj konstruktivno vizijo rešitev v še tako zapletenih okoliščinah. Za ozdravitev potrebujemo notranje izhode, ki telo in njegovo biokemijo pomirijo v izhodiščnem jin-jang ravnovesju in preprečijo odtekanje energije. Za odprtost, potrpljenje in inovativnost so Schumannovi ALFA valovi kot hrana za dušo in telo.

Geo impulzi 8Hz Bionis in Bionizator ALKIVITA Tesla-Zaper-Geo

Biofotonska regulacija

Energijskemu sozvočju 8Hz sledi fiziološko ravnovesje ali homeostaza. Telo vedno sledi energiji, ker se z njo napaja. Poživljeni življenjski sistemi si celostno opomorejo od stranpoti biokemije in čustvenega nelagodja. Kot zvesti čuvaj življenja se s Schumannovimi geo impulzi Bionis in Bionizator lažje vzdržujemo v dobri biološki in življenjski formi.
Schumannovi geo impulzi so v telesu tudi dirigent za optimalno strukturo svetlobnih vlaken biofotonske mreže, ki pod njihovo taktirko najbolj polnovredno oskrbuje vse kotičke živega bitja z biološkimi svetlobnimi kvanti. Drobci svetlobe ali biofotoni sprožajo organske reakcije v telesu in pomagajo biokemiji v usklajeni sinhronizaciji tisoče bio-elektro-kemijskih reakcij vsako sekundo.

Tesla in Schumann

Več osemherčne Schumannove energije v telesu pomeni več Teslovih skalarnih valov, ki so inteligentna matrica naravnih zakonov za delovanje vse žive in nežive narave. V tem globokem nivoju bolj interaktivne povezanosti s seboj in okoljem se bolj pospešeno sprožijo ključni premiki, ki skupaj z našo aktivno vlogo naredijo življenje bolj pristno in tudi bolj zdravo in uspešno.
V telesu se stalno bije boj med nižjo in višjo naravo. Življenje skozi mnoge preizkušnje zahteva od nas budno prisotnost in korekcije v pravi smeri. Važno je, da se zavedamo moči nevtralnega počutja in se nikoli predolgo ne vdajamo nerazpoloženju. Kot zvesti spremljevalec življenja se priučujemo inovativnih poti za plodno udejanjanje konstruktivnih rešitev, ki so blagodejno vtkane v vsaki situaciji kot naši aduti.