Vibracijsko samozdravljenje

3 temelji

Srčen in telesu prijazen pristop Vibracijskega samozdravljenja je učinkovit in daljnosežen v energijski regeneraciji vseh vrst težav. Sega skozi različne plasti duha in telesa in pomaga prebuditi samozdravilne moči. To doseže z:
  1. * vibracijskimi Tesla-Zaper-Geo terapijami
  2. * uživanjem žive hrane
  3. * dejanji, znanjem, odnosom in specifičnim pristopom
Vibracijsko samozdravljenje je način življenja, ki z drobnimi vsakodnevnimi dejanji, usmerjenimi v središče življenjskega ravnovesja doseže spremembo zdravega počutja na kratek in dolgi rok. Deluje takoj, vsak dan pa je nov zidak v izgradnji krepkih in veselih celičnih vibracij.

Daljnosežno

Na srečanjih Vibracijsko samozdravljenje osvojimo znanje in razumevanje temeljnih procesov ter način, kako jih v telesu vzdržujemo. Uporabljeni pristopi so lahko v vsakodnevnem življenju realizirani praktično brez dodatnih življenjskih stroškov. Reorganizacija prinese več zdravja in zadovoljstva, pomiri, poteši, pozdravi in razvedri.
Na srečanjih degustiramo sezonske zeli in naravne antioksidante ter mini prigrizek kot primer zdravega obroka. 2 uri terapije s Teslovim generatorjem spodbuja ajurvedsko subtilno ravnovesje in pomaga pri izpolnitvi življenjskih potreb. Teslovi skalarni valovi po načelu sinhronicitete privlačijo v življenje želene dogodke. V prijetnem okolju naberemo novih moči in osvojimo nova znanja.

Frekvenčni orkester

Teslovi skalarni valovi rahljajo blokade življenjske energije in vračajo avtentično stanje pred nastopom motnje. Prostor napolnijo tudi večvalovne oscilacije po dr. Lakhovskem. Energijski orkester v frekvenčnem razmerju zlatega reza deluje na celičnih valovnih dolžinah in obnavlja avtentično celično vibracijo.
Schumannov resonator spodbuja samozdravilne alfa valove, ki naravno nastajajo v sozvočju obeh možganskih polovic kadar smo sproščeni in ustvarjalni. Telo potrebuje dnevni delež alfa valov za zagon samozdravilnih procesov. Zaper terapija z uničevanjem parazitov zmanjša tudi njihove toksine v telesu in tako pomaga imunskemu sistemu, da se lažje stabilizira.

Kvalitetna čustva

Priučitev nevtralnega odnosa v življenju s 5 filtri za oceno in obravnavo posameznih situacij psihosomatsko razbremeni telo in čustva. Vadba psihofizične kondicije je stikalo za preklop, da v telesu ne zagori rdeča lučka kot znak za alarm oziroma bolezen.
Vsak izziv zahteva tudi specifičen pristop za vsakogar z znanjem in prakso. Diskretno raziščemo individualni vir težav in izkušamo stanje, v katerem z opazovanjem in postavljanjem pravih vprašanj prejemamo unikatne odgovore. Za izboljšanje in čudežno ozdravitev se dokopljemo do spremembe nekaterih vsakodnevnih navad in razvijemo voljo za njihovo realizacijo.