Oceanska terapija Delta Ocean

Delta Ocean - Oceanska terapija Tesla-Zaper-Geo ALKIVITA Vibracijsko samozdravljenje

Sozvočje 1Hz

Energija globine morja zdravilno pomirja srce in možgane in vzpostavlja njuno sozvočje na frekvenci okoli 1 bioelektrični impulz v sekundi ali 1Hz. En utrip na sekundo ima srce kadar je umirjeno v občutku varnosti. Možgani pa oddajajo en bioelektrični impulz na sekundo v globokem spanju brez sanj, ki je najbolj blagodejno za regeneracijo telesa in osvežitev počutja.
Spomnimo se ko pridemo iz morja in se na plaži uležemo na sonce, prvih nekaj minut popolnega ravnovesja preden nam postane spet vroče, kako globinsko sproščujoč je občutek v telesu. Počutje pa v popolnem udobju energije morja in sonca.

Energija morja

Frekvenco 1Hz oddaja DELTA OCEAN in poustvarja energijo morja z oddajanjem DELTA valov. Ta je pomembna zato, ker izboljša odmerek naravnih DELTA valov v nočnem počitku. DELTA valove telo nujno potrebuje za vzpostavljanje ravnovesja ob popravilu napak, ki se zgodijo v tkivih in biokemiji.
Pomembni so za razkisanje telesa. Z biološko obnovo tkiv se vitalni procesi prebudijo in stečejo v čedalje bolj polnem sijaju, brez nastajanja odpadnih kislin. DELTA valovi energijsko vplivajo na izboljšanje kislinsko-baznega ravnovesja. Telo se po najboljših močeh postavlja v formo.

Delta Ocean za Oceansko terapijo Alkivita Tesla Zaper Geo

Delta spanje

V nočnem počitku imamo v mlajših letih v vsakem eno in pol urnem ciklusu spanja 10 minut DELTA valov. V okoli 3-4 ciklusih je to skupaj okoli pol ure DELTA valov na noč. Za telo so izjemnega pomena in njihov izostanek v starejših letih zaradi nemira v živčnem sistemu zaradi življenjskih preizkušenj je zelo občuten kot zmanjšanje psihofizičnih sposobnosti.
To občutimo že v mlajših letih kadar slabo spimo, zjutraj manjka svežine in življenjske kapacitete. Dojenčki in otroci uživajo v obilju DELTA valov, v odrasli dobi pa jih je vse manj oziroma povsem izginejo.

Nočna terapija

Oceanska DELTA terapija je zato zelo blagodejna za psihofizično obnovo na naraven način. DELTA OCEAN postavimo na nočno omarico ali na polico ob postelji. Prostor kjer spimo napolni z blagodejno DELTA vibracijo, ki nas zaobjame, ko gremo spat. V spalnici lahko deluje noč in dan.
V izboljšanem sozvočju DELTA valov in koordinaciji medsebojnega sodelovanja srca in možganov doživljamo samozdravilno globino, ki prebuja naravni regeneracijski potencial telesa in mu daje možnost prenove.

Oceanska terapija delta ocean ALKIVITA