Prerežemo vezi in priplavamo skozi val za izravnavo počutja

Prerezane vezi

Zamera je posledica bolečine, ki utrpimo zaradi krivice, ki nam jo kdo stori ali pa so krive okoliščine. Zamera je mučna in neproduktivna, zahteva ENERGIJSKO IZRAVNAVO, da se lahko preobrazi v nekaj bolj konstruktivnega in življenje podpirajočega. Zamera veže v začaran krog 'pogrevanja' tistih delov preteklosti, ki še niso IZRAVNANI. V prvem zavestnem koraku IZRAVNAVE se ZAŠČITIMO pred tujimi energijami in pred samim seboj. ENERGIJSKO vedno znova presekamo VEZI s človekom, ki je s storjeno krivico udeležen v našem notranjem 'pogrevanju'. To storimo na dva načina.

I. VEZI

1.Energijska popkovina

Med nami in sočlovekom so kot POPKOVINA speljane nevidne ENERGIJSKE NITI. Podobno kot so v hišo speljani ELEKTRIČNI KABLI. Notranje vzamemo ŠKARJE in te ENERGIJSKE NITI med seboj in krivičnim sočlovekom PREREŽEMO, kjer so pripete na naše telo. To storimo VEDNO takoj, ko nas popade hud neprijeten občutek kot SPOMIN na boleče dogodke z NEKOM in se tega zavemo.

Razstrupljanje obsojanja Gabrielle Bernstein -Prerežite vezi v 5. poglavju

2.Spustimo roleto

V vsakodnevni ZAŠČITI pa vedno, ko nas preveč potegne v kakšnega človeka kot neka obsesija nemira in nelagodja zaradi težavnih odnosov ali SPOMINOV, notranje POTEGNEMO med seboj in tem človekom veliko in neprebojno svinčeno ROLETO, skozi katero niti rentgenski žarki ne morejo. Takšno ROLETO, s katero zvečer zaprejo veleblagovnice. ROLETA je težka in s tem ko jo spustimo DO TAL, so vse ENERGIJSKE VEZI presekane. Služi kot ENERGIJSKA in FIZIČNA ločnica ali ZAŠČITA, da se trenutno lažje vrnemo v svoje polje življenja in najdemo MIR.

Dostop do svobode

ZAŠČITA s presekanjem akutne in kronične ENERGIJSKE VEZI, ki neželeno kot avtomatični pilot oživlja NELAGODNE SPOMINE, je vedno znova korak k 'osamosvojitvi' v lastnem energijskem polju z več MIRU. V njem SVOBODNEJE ustvarjamo NOVO ŽIVLJENJE, bolj po naši meri in začutimo prve drobce zdravilnega olajšanja. DOSTOP DO SVOBODE je za počutje in telesno zdravje kot ZRAK, ki ga dihamo. Dejansko pomeni vsaka trenutna PREMOSTITEV STISKE več KISIKA, ker ga ZACIKLANE MISLI in OBČUTKI jemljejo telesu na dnevni ravni.

II. VAL

Premostitveni val

V trenutku STISKE grenkobe in tesnobe, ki se na vsem lepem in kar iz ljubega mira prikrade notranje in dela nevzdržen trenutni občutek ujetosti, pa se notranje potopimo v PREMOSTITVENI VAL kot v valove na morju in PRIPLAVAMO ven 'na drugi strani'. Gre za kratek trenutek neznosnega nelagodja, ki se ga naučimo 'PREDIHATI' oziroma 'PREPLAVATI'. V valovih na morju zajamemo zrak, zadržimo sapo in priplavamo ven 'na drugi strani' VALA. Važno je, da ne trpimo v BREZDUŠJU ali BREZVETRJU.

Zaplavamo skozi val 'na drugo stran' utesnjenih občutkov brez bolečih vezi.

'Na drugi strani'

Zajamemo ZRAK na polna pljuča, nekaj trenutkov držimo rebra narazen in prsni koš odprt, medtem ko dihamo kolikor gre, s pozornostjo na POLNO KAPACITETO. Nato pa se notranje poženemo direktno skozi VAL občutkov 'na drugo stran'. Kot če stopimo skozi tunel ali vrata v nov prostor, bolj ZRAČEN in OZEMLJEN, v nov in bolj ODPRT občutek PRETOKA življenja. Takšen PREKLOP je zdravilen in prihrani nepotrebno CIKLANJE ali kroženje v neznosnih občutkih. VAL nas nosi in se vdaja, zapremo oči in se poženemo skozenj, priplavamo 'na drugo stran'.

Dostop do svobode

Želja za ZRAKOM in svobodnim počutjem pa je aktivator dejanja. S tem ko notranje vedno znova prerežemo ENERGIJSKE VEZI s krivičnim sočlovekom in notranje PRIPLAVAMO skozi odrešilni VAL iz nevzdržnega nelagodja 'na drugo stran', živimo bolj stabilno počutje in izgubljamo manj energije. To je v PRVEM koraku najbolj pomembno, da si naredimo občutke bolj znosne in obvladljive. V tem novem stanju obvladovanja ENERGIJSKIH BLOKAD se lažje lotimo nadaljnjih konstruktivnih vidikov.

III. AKCIJA

Inozitol za živce

V tovrstnih trenutkih odpiranja POTENCIALA počutja in odzivanja nam pomaga INOZITOL ali B8 vitamin, ki izboljša prenos živčnih signalov po živčevju. Veliko INOZITOLA B8 je v POMARANČAH, grenivkah in limonah (agrumi), pa tudi v spagiričnih DMG Gold kapljicah skupaj z ostalimi B-kompleks vitamini in rastlinskim zlatom za energijsko regeneracijo duha in telesa. Sveže iztisnjen pomarančni sok ali pa pomarančo ali mandarino pojemo, če je le pri roki v težkem trenutku zadušenih občutkov.

Notranji MIR je vrednota za svobodo življenja brez bolečih vezi

Alfa usklajenost

BIONIS nam s Schumannovo frekvenco usklajevanja obeh možganskih polovic lahko prinese olajšanje tako, da ga za nekaj minut položimo na grodnico, z odprtim prsnim košem in 3 počasnim vdihi in izdihi na POLNO KAPACITETO. Medtem naredimo VZVRATNI POGLED, da se znotraj svojega bitja lažje energijsko OZEMLJIMO in ZBEREMO v PREKLOPU na bolj PRETOČNO počutje. Vsakič, ko ZAPREMO OČI, gre v prvi sekundi POZORNOST v sredino glave. Zavestno spremljamo in za hip dlje zadržimo POZORNOST v sredini glave.

Izurjen um

Takoj namreč POZORNOST pobegne VEN, v misli in občutke, v slike in podobe, ki jih notranje gledamo IZVEN svoje glave. IZURIMO UM s takšnim raznovrstnim resetiranjem, medtem ko teče dan. IZURJEN UM prej ZAZNA, kdaj se dvigne akutna bolečina, ki neznosno duši počutje ter se tudi prej ODZOVE z ZAŠČITO in potegne ROLETO. S čemer preseka VEZI in tudi lažje ZAPLAVA skozi VAL občutkov 'na drugo stran'. Postane bolj zavesten in boljše služi kot orodje za dvig kvalitete NOTRANJEGA in ZUNANJEGA življenja.

  • Izurjeni HITRE osvoboditve od trenutne krize, ki se na vsem lepem dvigne na osnovi preteklih travm in bolečih SPOMINOV, iz življenja naredimo več, ker boljše izkoristimo svoj ČAS in POTENCIALE.

IV. IZRAVNAVA

Notranja izravnava

S tem ko potegnemo ROLETO, ki skrajša akutne notranje muke nelagodja, čustvenega in duševnega, lažje izpostavimo konstruktivna dejanja IZRAVNAVE s človekom, s katerim smo notranje OBTIČALI zaradi neljubih dogodkov in storjenih krivic. V kolikor tega človeka NI več v našem življenju ali pa ga sploh NI več, se dejanja IZRAVNAVE udeležimo notranje, samo v nas samih. Notranja IZRAVNAVA je naravni dogodek, ki samodejno VSTOPI notranje, ko smo željni DOSTOPA do večje SVOBODE in PRETOKA življenja.

Zračnost in pretok v duši in telesu za več kisika in boljše počutje brez bolečih vezi

Nalaganje občutkov

IZRAVNAVA je darilo in nagrada, plačilo za voljnost in dejanja iz želje po notranji svobodi. Svoboda je ena sama in to je svoboda duha. Notranja ENERGIJSKA IZRAVNAVA sproži NOVE občutke, s katerimi se lažje bolj KONSTRUKTIVNO soočamo s STARIMI stvarmi. Rešitve so izven polja težav. Zgodovinsko učenje v 25.verzu 2.poglavja Bhagavad Gite pravi: 'Izstopi iz treh gun (lastnosti: dobrota, lenost, strast) in deluj!' Potrebujemo torej IZURJEN UM s sposobnostjo hitrega PREKLOPA kriznih občutij, ki pridejo na vsem lepem, da nas ta ČIM MANJ mrcvarijo.

Vlaganje energije

  • Tako prihranjeno energijo pa vlagamo v ustvarjalnost novega življenja, načrtovanje in izvajanje vzporedne poti z vključenim bolj POLNIM SPEKTROM tega, kar želimo in potrebujemo.
  • Obenem pa jo vlagamo še v konstruktivno razreševanje situacij in odnosov z ljudmi iz bolečinskega kroga z nadaljnjimi aktivnimi dejanji IZRAVNAVE.
  • Pri tem uporabimo 5 filtrov ali MOJSTRSKIH VREDNOST, ki služijo kot SITO, da pridemo med množico možnosti odzivanja do KONSTRUKTIVNIH, ki nas izvlečejo NE glede na stanje okolja.

V. VIBRACIJA

Orientacija v stiski

V molitvi nam TESLOVI SKALARNI VALOVI pomagajo pritegniti uresničitev želenega. Notranje vodijo v odpiranje globljega zavedanja, da se lažje orientiramo za blagor življenja. TESLOV MEDALJON je vedno pri roki in ob nas, ko potrebujemo podporo v težkih trenutkih nemoči. Pomaga ZBRATI ENERGIJO in POMIRITI RAZBURKANOST. Povezuje z notranjo inteligenco narave in ustvarjalnim valom za razvoj unikatnih rešitev na naši poti. Kjer je več Teslovih skalarnih valov, je več Schumannovih ALFA valov in obratno, ker delujejo v sozvočju.

Teslov medaljon Alkivita Tesla-Zaper-Geo za zdrave čustvene vezi in uresničitev želja

Schumann geo impulzi

Schumannova osemherčna energija je skozi milijone let nastanka življenja vgrajena v delovanje celic in vpliva na skladno krmiljenje počutja in telesa iz MOŽGANOV. Povezuje logiko in ustvarjalnost, levo in desno MOŽGANSKO POLOVICO zato nam pomaga do usklajenih rešitev, ki so presečna množica vseh obstoječih parametrov. Bolj smo inovativni in odzivni v širšem polju zavedanja. Manj je ŠUMOV in ZASTOJEV energije in zavesti. ALFA valovi so samozdravilni in pomagajo telesu pri vzdrževanju ravnovesja v trenutkih izzivov.

Schumannovi geo impulzi Bionis in Bionizator za zdrave vezi v odnosih z ljudmi

Zaper terapija dr. Clark

Kadar drugi mehanizmi ohranjanja zdravja popustijo in tkiva oslabijo, Zaper Zaperino terapija dr. Clark uniči parazite kot končne povzročitelje bolezni. S tem zmanjša njihove toksine, tako da se telo lažje vrne v bolj zdravo izhodišče, v katerem z uživanjem ENCIMOV v surovi zelenjavi prečistimo telo zakisanja in ga naredimo bolj trpežnega. Ker nobena ZAPER TERAPIJA ne posega v črevesje, pa so dragocena podpora še kapljice črni oreh in pelin za pregon črevesnih parazitov in podporo imunskemu sistemu.

Zapper Zaper Zaperino in tinkturami črni oreh, pelin in bio klinči za svobodo od vezi bolezni